My Gri Comette B 14 A Y U

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

da alex plange dupa niste arcuri, ca altfel zici ca e sandero stepway. Respect !!!
    sigpic
    The MVP

Comment

Pe cand vopsesti capota?
      Arata bine cu jantele, bafta.
      http://img229.imageshack.us/img229/8592/sigpic3405.png

Comment

Am ramas fara bani din pacate si pt arcuri sport stiu ca trebuie neaparat lasata jos ca se vede urat, masina o duc la vopsit luni sper sa iasa bine fara nici o problema.
        ABS+ 1.6

Comment

Ai vopsit masina?Pune si tu poze.
          sigpic
          https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
          http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

Din pacate e in service si abia miercuri o so iau am sa pun sigur poze atunci
            Pana atunci o poza mai veche ...
            Attached Files
            ABS+ 1.6

Comment

Poze

In sfarsit am luat masina din service am asteptat cam mult si nu prea sunt multumit , deci nu va duceti la TOP TEN A.G.
              POZE cu masina terminata si nu prea (dar fara jante iar leam skimbat)
              Am luat jante NOI pe 16' et35 7,5j toate 4 (ma mai gandesc daca le tin sau le vand si pastea):
              Sambata o sa-i pun si niste praguri frumoase (zis eu) poze mai pe luni
              Astep commenturi( pro si contra)
              Attached Files
              ABS+ 1.6

Comment

Mai mult ca sigur nu o sa dureze prea mult timp sa ai folia pe stopuri.Te trag pe dreapta imediat,mai ales acum cand nu mai iau banii de chirie.
                Toţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.

Comment

Nu e folie pe stopuri ci spray special de stopuri (se vede cnd pun frana si semnalizez) , le am vopsite de mai bine de 1an si nu ma oprit nici un gabor pana acum si nici nu vreau sa ma opreasca, oricum maine le sterg si mi le fac frumos cu lac si putina vopsea neagra o sa arate Muuult mai bine ...
                  Oricum ms pt atentionare
                  ABS+ 1.6

Comment

La cat sunt de negre,ziua daca pui frana sau dai semnal si bate soarele mare lucru nu se vede,asa le aveam si eu si era sa dea BBB-ul in mine)

Comment

sa vii la intalnire s-o vedem pe viu. In mare..pare ok..nu sh ce vad eu la mijlocul capotei..insa poate fi si de la poza...
                      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Evolutie frumoasa. De ce schimbi iar jantele? Spune-ne dezavantajele sa stim sa nu o comitem si noi. Personal cred ca arata si mai bine daca linia de la capota avea continuitate si pe prelungire.
                        Oricum felicitari pentru stradanii per total arata bine si se poate observa ca nu te vei opri.

Comment

E super

Comment

Imi place cum a iesit dar la portbagaj trebuia scoasa si yala ca nu prea da bine asa cum este acum.Daca tot nu ai vrut sa renunti la yala puteai lasa si emblema Dacia si doar pe cele din lateral sa le scoti.Atasez o poza sa vezi cum ar fi venit.Salut.
                            Attached Files
                            sigpic
                            https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
                            http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

Salut Alex..e frumoasa masina,culoarea si modificarile aduse sunt cu gust.. bravo
                              Sa o plimbi fericit..bafta in continuare la customizarea masinutzii. ciao

Comment

Multumesc pt incurajari si aprecieri ... capota in fata e stramba doar in poza,
                                Rotile leam skimbat k erau prea grele aveau 19,5kg (una) cu tot cu flanse si talonu prea mic (40)nu mai puteam urca nici cea mai mica bordura de gropi nu mai zic le spargeam sigur ,
                                Acum am luat gume 205/50/16 un talon mai acceptabil pt mine
                                Dan... e ok si cum a iesit si la tine da numi place emblema era albastra si masina gri incuietoarea mam gandit prea tarziu sa o scot(deja sudasem si kituisem capota si nu cumparasem motoras ca sa o si deskid ma complicam cam tare)
                                La intalnire promit ca vin sambata urmatoare , sambata asta am fost pe transalpina si am zis k rup masina pa stancilea alea noroc k nam rupt nimik pe la ea si k am avut copilot bun sa ma indrume ....
                                ABS+ 1.6

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google