da alex plange dupa niste arcuri, ca altfel zici ca e sandero stepway. Respect !!!
My Gri Comette B 14 A Y U
Collapse
X
-
Pe cand vopsesti capota?
Arata bine cu jantele, bafta.
Comment
-
Din pacate e in service si abia miercuri o so iau am sa pun sigur poze atunci
Pana atunci o poza mai veche ...Attached FilesABS+ 1.6
Comment
-
Poze
In sfarsit am luat masina din service am asteptat cam mult si nu prea sunt multumit , deci nu va duceti la TOP TEN A.G.
POZE cu masina terminata si nu prea (dar fara jante iar leam skimbat)
Am luat jante NOI pe 16' et35 7,5j toate 4 (ma mai gandesc daca le tin sau le vand si pastea):
Sambata o sa-i pun si niste praguri frumoase (zis eu) poze mai pe luni
Astep commenturi( pro si contra)Attached FilesABS+ 1.6
Comment
-
Nu e folie pe stopuri ci spray special de stopuri (se vede cnd pun frana si semnalizez) , le am vopsite de mai bine de 1an si nu ma oprit nici un gabor pana acum si nici nu vreau sa ma opreasca, oricum maine le sterg si mi le fac frumos cu lac si putina vopsea neagra o sa arate Muuult mai bine ...
Oricum ms pt atentionareABS+ 1.6
Comment
-
Evolutie frumoasa. De ce schimbi iar jantele? Spune-ne dezavantajele sa stim sa nu o comitem si noi. Personal cred ca arata si mai bine daca linia de la capota avea continuitate si pe prelungire.
Oricum felicitari pentru stradanii per total arata bine si se poate observa ca nu te vei opri.
Comment
-
Multumesc pt incurajari si aprecieri ... capota in fata e stramba doar in poza,
Rotile leam skimbat k erau prea grele aveau 19,5kg (una) cu tot cu flanse si talonu prea mic (40)nu mai puteam urca nici cea mai mica bordura de gropi nu mai zic le spargeam sigur ,
Acum am luat gume 205/50/16 un talon mai acceptabil pt mine
Dan... e ok si cum a iesit si la tine da numi place emblema era albastra si masina gri incuietoarea mam gandit prea tarziu sa o scot(deja sudasem si kituisem capota si nu cumparasem motoras ca sa o si deskid ma complicam cam tare)
La intalnire promit ca vin sambata urmatoare , sambata asta am fost pe transalpina si am zis k rup masina pa stancilea alea noroc k nam rupt nimik pe la ea si k am avut copilot bun sa ma indrume ....ABS+ 1.6
Comment
Comment