If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Frumoasa masinuta, imi place. Simpla si de bun gust, Capota aia e bestiala de abia astept sa o vad si eu mai nervoasa asa pe a mea . S auzim numai de bine si spor in continuare la modificari. Apropo cu niste arculete ar fi si mai sexy
mcnalex depinde pe unde mergi. Daca mergi pe drumuri acceptabile ia h&r daca mai mergi si pe drumuri nasoale Eibach ( 3cm ), daca mergeam numai prin Cta luam h&r dar asa la ce drumuri sunt prin Romania... oricum si cu Eibach sta foarte bine pe curbe. Chiar si cu astea Eibach tot am atins putin bara dar asta e oricum la suspensia stock nu m-as mai intoarce niciodata . Numai bine
Last edited by Christnacht; 25 February 2010, 22:29.
nu cred k mi se potrivesc H&R ca eu mai merg pe la munte la gratare pe la tara mai urc o bordura sa parchez altfel nu gasesc loc de parcare in bucuresti si in plus mie frica sa nu-mi atinga din cauza gumei 215.
Zimi te rog Christnacht de cand ai eibach sau cati km si daca te zgaltaie tare rau ms
Eibach le am pe masina de vreo 5 luni cam asa. Fiind arc sport te zgaltaie mai rau fata de cele stock cel putin pe piatra cubica se simte. Eu unu zic ca merita aceste arcuri Eibach in primul rand castigi la stabilitate, franare si tinuta de drum e mai lipita de asfalt. Cu 5 persoane in masina se lasa cat h&r chiar si mai bine . Ca sa-ti faci o idee e bine sa te plimbi cu fiecare model Weitec, Eibach, H&R in Bucuresti nu duc liipsa baietii de arcuri, ai de unde alege . Sa auzim numai de bine
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment