Loganu Meu! DJ-18-KYD [Castigator campionat "Cel mai tare exterior Level 3" 2009]

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• votez pentru a renunta la ele fa un test : da-le jos intr-o seara ...si vezi cum arata fara ;)
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Thejock3r diseara o sa le dau jos sa vad cum apare si fara ele

Comment

• garantat nu le vei mai pune - se vor vedea angelurile mult mai bine singure si dau si mai bine de la distanta ! ;)
        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Frum idei frum jenti e superba ce sa iti dorec spor la tunat si fara evenimente bafta te salut cu respect

Comment

• frumoase faruri,astept sa le vad si cu xenoane
            sigpic
            Stiu ca sunt prost,dar cand ma uit in jur prind curaj

Comment

• poze cu spatele .. ?
              Its just a car ...

Comment

• Thejock3r si alexutzu ms mult pentru sfaturi...am dat becurile din pozitie jos si nu le`am mai pus arata mult mai bine fara !
                sharky multa bafta iti doresc si tie !
                cosminel cat de curand o sa punem...maine seara trec la tine sa le reglam ;)
                raduprov maine ii fac si pun arata exact la fel bara am schimbato cu una noua exact la fel si porbagaju la reparat
                Last edited by anonimboy; 1 June 2009, 23:10.

Comment

• ooo perfect , chiar arata bine masina imi place mult ;)
                  Its just a car ...

Comment

• ooo..bv bv ! imi place ca ai avut bunavoita de a incerca... altii il iau pe NU in brate..si gata !
                    Felicitari. Sa pui poze cu ele noaptea...
                    sigpic

Comment

• raduprov ms mult bafta multa !
                      Thejock3r poi aici suntem un colectiv nu cred ca ne invatam de rau.....am facut cateva poze aseara pacat ca ploua afara si nu au iesit forte clare...

Comment

• Poze facute aseara
                        Attached Files

Comment

• Mda domne..frumos....zi-mi si mie...se cunoaste diferenta dupa ce i-ai pus Chip-ul ?
                          I My Honda !

Comment

• super masina felicitari pentru tot ce ai facut si pentru ce urmeaza sa faci. o lntrebare am daca poti sa mi raspunzi. am tot auzit povesti cu filtrele astea de aer ca ln timp ar duce la lnfundarea injectoarelor tu ce zici? succes ln continuare si multi km fara incidente.

Comment

• stefi_sezione eu il am de mult si masina se comporta super cu el...nu e avion dar se cunoste diferenta!
                              zek83 eu nu am auzit de asa ceva....bafta multa !

Comment

• Frumoasa foc masinutza.. kit-ul si jantele merg la fix.. bravo... cat mai multi km fara probleme..
                                REMUS, DimSPORT, Eibach, Zexstar, SPARCO, Pioneersigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google