Originally posted by vdmihai
View Post
Loganu Meu! DJ-18-KYD [Castigator campionat "Cel mai tare exterior Level 3" 2009]
Collapse
X
-
Chiar ma intrebam cat va dura pana iti vei expune masinuta. Se vedea din avatar ca e ceva suparat
frumoasa foc. Sper sa nu ti se indeparteze ideea de a avea arcuri sport ;) O sa-i schimbe f mult aspectul , stabilitatea etc etc ! Oricum..Daca te intalnesti cu Stiancu e clar ca o sa fii pe linia cea buna
Bafta in toate !sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
@Thejock3r masina va avea sigur arcuri sport poate char si amortizore...Dar ma sperie ideia ca iarna asta nu o pot scote daca e zapada mai mare si desta ma gandeam sa le pun in primavara....Acum ma gandeam la o evacuare si la tripre cu leduri....Ma bucur ca iti place bafta si tie !
Comment
-
Foarte frumoasa masinuta!Facuta cu bun gust !!Oare nu o sa ai probleme cu cutia de directie pentru ca ai pus jante mai mari,mai grele.....Stiu pe cineva care a avut probleme mari din cauza asta !! Succes in continuare daca mai ai ceva de pus
Comment
-
F f f frumoasa masina!!!
sa o stapanesti sanatos cu cati mai multi km!!!
2 intrebari am si eu: cat ai dat pe kit
: cum ai innegrit stopurile?
Comment
-
Unul din cele mai frumoase loganuri de pe forum dupa parerea mea, imi plac mult jantele mare grija de ea
te-am salutat si bafta maxima
Comment
Comment