Loganu Meu! DJ-18-KYD [Castigator campionat "Cel mai tare exterior Level 3" 2009]

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by vdmihai View Post
    Dai un PM cu numarul de telefon sau id ,eu le am la profil
    pm cu id meu numai bine !

Comment

Felicitari pentru felul cum ai reusit sa o faci....Este foarte frumoasa...Ai grija de ea cat mai mult

Comment

@RADU_LYN ms frumos bafta si tie !

Comment

Chiar ma intrebam cat va dura pana iti vei expune masinuta. Se vedea din avatar ca e ceva suparat
          frumoasa foc. Sper sa nu ti se indeparteze ideea de a avea arcuri sport ;) O sa-i schimbe f mult aspectul , stabilitatea etc etc ! Oricum..Daca te intalnesti cu Stiancu e clar ca o sa fii pe linia cea buna
          Bafta in toate !
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

@Thejock3r masina va avea sigur arcuri sport poate char si amortizore...Dar ma sperie ideia ca iarna asta nu o pot scote daca e zapada mai mare si desta ma gandeam sa le pun in primavara....Acum ma gandeam la o evacuare si la tripre cu leduri....Ma bucur ca iti place bafta si tie !

Comment

Foarte frumoasa masinuta!Facuta cu bun gust !!Oare nu o sa ai probleme cu cutia de directie pentru ca ai pus jante mai mari,mai grele.....Stiu pe cineva care a avut probleme mari din cauza asta !! Succes in continuare daca mai ai ceva de pus

Comment

@dany_6900 am jantele pe masina de aprope 1 si jumate si nu a patit nimik....Depide cum mergi cu ya iti dai seama ca e mai rigida mai ocolesti si u gropile reduci mai mult viteza la denivelari.... numai bine !

Comment

F f f frumoasa masina!!!
                  sa o stapanesti sanatos cu cati mai multi km!!!
                  2 intrebari am si eu: cat ai dat pe kit
                  : cum ai innegrit stopurile?
                  MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

Asa este ...Orice frumusete se plateste ai grija eu raman tot pe 15 si poate am sa schimb cauciucurile ,dar sa vad ce dimensiune.....

Comment

@89.MIR preturile le poti vedea pe siteul oficial pilotauto....Triplele au fost inegrite la o firma de tuning din craiova

Comment

Cat te-a ajuns vopstiul bara fata+spate ?Vopsita tot de pikot?Diferente la vopsea?

Comment

@dany_6900 vopsitu la`m facut la redac craiova si nu mai stiu cat ma costat ! Nu a iesit dif de culore

Comment

Unul din cele mai frumoase loganuri de pe forum dupa parerea mea, imi plac mult jantele mare grija de ea
                            te-am salutat si bafta maxima
                            http://www.loganclub.ro/forum/masinu...e-t742p11.html

Comment

Frumoasa masina imi place super mult cum ai facut-o.

Frumoasa si cuoarea si cu bodykitul asta arata super parca e mai inchegata asa nu stiu cum sa spun da arata foarte bine.

Bravo multi km fara probleme.
                              sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

@liculicu , @B-53-SDP ma bucur ff mult ca va place....Mult succes si voua in tot ce va propuneti !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google