Loganu Meu! DJ-18-KYD [Castigator campionat "Cel mai tare exterior Level 3" 2009]

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Inca un cadou pentru kydu asa de sfarsit de an.
    Attached Files

Comment

• foarte frumos cadou...poate reusesti sa ii montezi si sa nu se vada asa mult sa incerci sa-i maschezi
      low....&.....slow

Comment

• oare daca ii vopsesti in culoare masinii patesc ceva? in sensul daca mai detecteaza bine.

Comment

• alexutzu poi o sa vopsesc si bara si senzori dupa montaj.
          vallio o sa ma interesez dar nu cred ca ii afecteaza.

Comment

• frumos cadou , pe la mine prin zona se zice ca "is de fite" dar parerea mea e ca is foarte folositori
            Its just a car ...

Comment

• Originally posted by anonimboy View Post
              alexutzu poi o sa vopsesc si bara si senzori dupa montaj.
              vallio o sa ma interesez dar nu cred ca ii afecteaza.
              Daca ii vopsesti e ca si cum ai pune ceva in dreptul lor. Deci nu o sa mai mearga , iti arata obstacol. Stii k eu am de 2 ani. Nu am probleme cu ei si arata perfect !
              I My Honda !

Comment

• Eu am vopsit senzorii in culoare masinii si nu au absolut nimic doar ca nu se mai vad cand licare
                fara linkuri externe in semnatura

Comment

• Bravo,buna investitie. Unde ai montezi?
                  sigpic
                  Stiu ca sunt prost,dar cand ma uit in jur prind curaj

Comment

• raduprov sper ca mie sa imi fie folositori mai ales ca eu am si folie neagra pe masina si imi mai ia din vizibilitate noaptea.
                    stefi_sezione nu au nici o problema daca ii vopsesc char am sunat la service sa intreb miercuri o duc la vopsit.
                    cosminel mersi mult inca o data pentru ajutorul acordat nush ce m-as face fara u ;))

Comment

• buna achizitia... nu cred ca o sa se intample nimic daca ii vopsesi, multe masini vin cu senzorii in culoarea masinii direct din fabrica
                      If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Unde ti-ai montat suspensia? Pun suspensia lu` Eugen si nu avem unde sa o montam...deci ?
                        I My Honda !

Comment

• Intr-adevar o masina care arata foare bine...imi place!Sa o stapanesti cu placere.

Comment

• Am vazut masina live, arata foarte bine! sa o stapanesti sanatos!

Comment

• frankcadillac da si eu am vazut foarte multe masini cu senzori vopsiti.
                              PCH mersi mult.
                              ion_daniel mersi mult.

Comment

• Originally posted by stefi_sezione View Post
                                Unde ti-ai montat suspensia? Pun suspensia lu` Eugen si nu avem unde sa o montam...deci ?
                                Iar vinde eugen suspensia?Parca a mai vandut-o de vro 4 ori pana acu))
                                AG 16 Y M A

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google