If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Frumoasa masina imi place super mult cum ai facut-o. Jante superbe (daca poti sa spui ce model sunt ?! Ce producator sau de unde le-ai luat)
Frumoasa si cuoarea si cu bodykitul asta arata superb , mai rar masini facute asa cu bun gust ! Tine-o tot asa omule
Ce imi plac mie cel mai mult sunt comentariile gen: "printre cele mai frumoase loganuri de pe acest forum" ) arata bine, nu zic ca nu dar acum chiar sa punem la fiecare logan cu un body kit si niste jante "printre cele mai frumoase" suna ciudat..Hai sa scriem numa asta. Nu vreau sa fiu rau dar mi se pare ciudat. Anonimboy intradevar arata bine masina si ce ai facut la ea pana acum e chiar ok. Spor la treaba in continuare si sa ai grija la borduri..Denivelari la drumuri, in caz ca pui suspensia.
O sa arate mortal cu suspensia! Lowrider e si visul meu, dar din pacate inca nu am $ sa imi iau o suspensie reglabila, dar urmeaza. Visele se nasc pt a fi indeplinite .
Ms @Bibi si sper sa iti indeplinesti visu si yo am in cap mai multe modificari dar tote la timpul lor...Nu sunt genu ala care sa se grabeasca stau si ma gandesc ceva mai mult ;)) numai bine !
Frumos si de bun gust, ASA DA. Mi se pare mie sau bara fata nu prea e la nivel cu farurile ? Sa auzim numai de bine si sa stapanesti sanatos masinuta ca tare frumoasa mai e
Ce imi plac mie cel mai mult sunt comentariile gen: "printre cele mai frumoase loganuri de pe acest forum" ) arata bine, nu zic ca nu dar acum chiar sa punem la fiecare logan cu un body kit si niste jante "printre cele mai frumoase" suna ciudat..Hai sa scriem numa asta. Nu vreau sa fiu rau dar mi se pare ciudat. Anonimboy intradevar arata bine masina si ce ai facut la ea pana acum e chiar ok. Spor la treaba in continuare si sa ai grija la borduri..Denivelari la drumuri, in caz ca pui suspensia.
PAI DACA ARATA BINE ARATA BINE, IN COMPARATIE CU LOGANURILE DE PE FORUM CARE CU EXCEPTIA CATORVA MAJORITATEA AU PRELUNGIRI SI TOT FELUL DE MAGARII INUTILE, NORMAL SI A MEA SI A TA AR ARATA LA FEL. CEEA CE AM ZIS ESTE O PARERE PERSONALA SI O SUSTIN. BAFTA ANONIMBOY
SI MASINA TA IMI PLACE INSA TU AI FACUT DIN EA CEVA CE NU MULTI AR AVEA CURAJ S FACA SI AI DIN PARTEA MEA NUMAI RESPECTE.
NUMAI BINE
@liculicu iti multumesc ff mult ptr incurajeri......Majoritatea posturilor mau facut sa ma bucur si mai mult de investitia facuta, orcum yo era ff multumit de ce am putut sa scot + ca am mai zis si in posturile anterioare masina inca nu e gata mai am de lucru la ia.....
Masina arat belea in poze, dra in realitate e si mai si! Jantele fac toti banii!, ca si body kitu! Atentie mare la suspensie. O sa fie f joasa!Eu zic sa le pui la primavara!Bafta si poate ne intalnim duminica la aeroport
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment