Loganu Meu! DJ-18-KYD [Castigator campionat "Cel mai tare exterior Level 3" 2009]

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@LICULICU am recunoscut ca masina arata bine, dar pana sa zic ca e printre cele mai frumoase loganuri de pe forum, ar trebui facut un top "N" care sa sustina aceasta afirmatie (ceea ce nu se va intampla) deci nu are rost sa ne tot contrazicem . Putem zice asa de masina fiecaruia ca toate au ceva frumos nu?
    @ANONIMBOY nu te supara, apreciez munca ta si imi place masina ti-am mai spus, dar mi se pare putin ciudat cum suna printre cele mai frumoase loganuri de pe forum cand inca ar mai fi multe de facut.. Ai reusit sa pui xenoane in proiectoare? Spune-mi cat te-au costat si ce model sunt. Mie mi s-au ars becurile normale si bucata costa 25lei, asa poate mai pun ceva si imi iau xenoane, imi place ce lumina dau!

Comment

Bibi vezi ca e un baiat in cluj ce pune xenoane 580 ron foarte bune Philips, eu sunt tare multumit de ele
      http://www.loganclub.ro/forum/masinu...e-t742p11.html

Comment

Frumosi este banul cand este multi . Ce sa zic eu, ii f scumpa instalatia, aproape cat instalatia de h4 bixenon.. Nu mai am atat acum. Tu zici oare de unul dintre baietii de la firma white xenon din Baci?

Comment

@dekony ms mult ma bucur ca iti place...
          @stiancu o sa tin cont de sfatul tau...O sa cumpar suspensia si o sa o montez la primavara,nush daca pot ajunge duninica pe aeroport ptr ca am meci :|
          @Bibi kit xenon Siemens 6000k 400 lei cu tot cu montaj

Comment

Inca 2 poze si un filmulet cu kidu meu

Attached Files

Comment

Am vb cu cineva azi la un service ca sa fac porbagajul clean....Voi ce ziceti sa il fac sau sa il las asa?Am pus si 2 poze sa vedeti si dif...
              Attached Files

Comment

Clean fara discutii.

arata mult mai bine clean decat asa.
                sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Dupa mine arata prea simplist fara nimic pe el.Acuma stii cum ii..Cine si l-o facut clean zice ca , clean ii mai beton ..Cine nu nu..
                  Cumpar volan de Duster

Comment

Cu cat mai simplu cu atat mai frumos deci clean look.

Comment

Clean spun si eu...Bafta si asteptam sa o vedem ;)

Comment

Chiar frumoasa masinuta...Imi plac jentile dau chiar bine pe masina...Si puneti neaparat suspensie...Astept si eu arcurile sa imi vina din germania...Si porbagaju il faci u cum vrei..Mie unu nu-mi place clean..Da stii u gusturile nu se discuta...Bafta la modificari si poate cand o sa trec prin craiova ne intalnim sa-ti vad si eu golanu live
                        low....&.....slow

Comment

Va multumesc frumos la toti care ati postat....Maine duk masina in service ca sa ii fac porbagaju clean si sa vopsesc si bandourile in culorea masini

Comment

Originally posted by Bibi View Post
                            Frumosi este banul cand este multi . Ce sa zic eu, ii f scumpa instalatia, aproape cat instalatia de h4 bixenon.. Nu mai am atat acum. Tu zici oare de unul dintre baietii de la firma white xenon din Baci?
                            da de ei era vorba
                            http://www.loganclub.ro/forum/masinu...e-t742p11.html

Comment

Man, depinde de gusturi, mie imi place clean, darcu sigla lasata acolo!

Comment

Azi kydu a primit o finala borla din inox si un tips
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google