Loganu Meu! DJ-18-KYD [Castigator campionat "Cel mai tare exterior Level 3" 2009]

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Arata super si imi place mai ales calitatea lucrarii, adica imbinarile la bare, praguri, stiu din proprie experienta ca e mult de lucru sa se imbine asa, mai ales astea de la pilot. Bravo!
    sigpic

Comment

• Este foarte frumoasa...s-o stapanesti sanatos si fara incidente..
      Apropo....mersi pentru colet;) raman dator!
      My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• uau, foarte misto masina ta, ti-am admirat-o si la ROMEXPO.....
        "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

• foarte frumoase scaunele nenea....sa te tina bine pe viraje
          sigpic
          "BRABUS" STYLE

Comment

• Pot spune ca scaunele fac toti banii . sunt super
            Iar masina . nota 10 nam ce zice am cautat defecte dar nu prea sunt )

Aici niste poze si un film surpriza )
            Sa nu te superi kydule .

Cheers
            fara linkuri externe in semnatura

Comment

• Si masina si pozele si scaunele sunt de nota 10.

Bravos KYD-uuuuu!
              9! 9! 9!
              sigpic

Comment

• Pot sa zic ca e cea mai tare masinuta dupa GGD sunt sincer macar vb strict de tuning nu de performante ca daca vb si de performante se stie care sunt aia dsing, mcd, vgroza foful etc scuzati daca am omis pe cineva sunt destui . Cu toate ca sunt multe Loganuri cu kitul asta pilot 1 sau cum s o numi dar a ta parca are ceva deosebit nu stiu ma atrage cu ceva . Sa auzim numai de bine si spor in continuare la tot ce ti ai propus ca tare frumusica e

p.s Imi cer scuze am vb aiurea poate si tu ai bagat bani in performante ca dovada ca ai bagat bani in suspensie motor dar nu stiu frane . In fine conteaza ca ai o masina deosebita
                Last edited by Christnacht; 19 July 2010, 20:24.
                Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Imi plac scaunele si finisarile. Asta de fapt scoate masina ta din anonimat, finisarea lucrarii si calitatea ei (cel putin din poze).
                  Nu-mi plac rotile. Sunt banale. Ti-ar merge ceva mai interesant. Genul asta de roti merg pe o masina fara kit ext.

Comment

• frumoasa, frumoasa, frumoasa!!!...sper ca nu m-am repetat!

Comment

• al!n multumesc frumos.
                      FANE_CLK
                      evali_daniel ma bucur ca iti place.
                      B-53-SDP mersi colegu....am grije de ea,sper sa nu am incidente neplacute.
                      MishuRS da pozele sunt facute de cineva care a stiut sa il puna in valoare.
                      spartacus_mf intradevar am muncit mult pana am ajuns la rezultatul asta si ma bucur ca sunt oameni care realizeaza cat efort am depus.
                      andrei_mircea nu ai pentru ce,oricand poti apela.
                      emylogan mersi...nu stiam ca ai fost pe acolo,mi-ar fi placut sa facem cunostinta.
                      matheo66c mersi...chiar ereau necesare dupa schimbarea suspensiei
                      Co5m1n multumesc pe aceasta cale pentru poze,ar trebui sa te axezi pe acest domeniu pentru ca esti foarte priceput.
                      Eu4yas mersi domnu
                      Christnacht iti multumesc in primul rand pentru sinceritate,imi e de mare folos,asa cum a scris si Cezar mai jos cred ca ceea ce o deosebeste de celelalte este atentia pentru detaliu,in august ajung si eu in constanta,poate bem o bere(fara alcool))
                      Cezar mersi mult,ma bucur ca ai observat acest lucru,in ceea ce priveste jantele sper sa le schimb cat de curand deoarece impartasesc opinia ta.
                      ionut.c multumesc mult mult mult

p.s masina nu este perfecta,mai sunt multe de corectat,insa,cu rabdare si pasiune,sper sa ajung la rezultatul dorit.

Comment

• De abia astept sa ti vad masinuta anonimboy si bineinteles sa bem o bere fara alcool )). Numai bine
                        Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Atat masina cat si proprietarul merita atentie si respect .
                          Bafta!!!
                          sigpicFast&Furious
                          Team CSR
                          Logan Club CLUJ

Comment

• Christnacht da si mie un pm cu un id de mess sau un numar de telefon
                            FastFurious mersi mult.parerea e reciproca.Bafta si tie!

Comment

• Foarte frumoasa masina ta, te-am vazut pe la OMV la intrarea in Craiova dar nu am venit la tine, erati mai multi. Duminica vii la aeroport ?
                              '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• m-am tot invirtit pe linga masina, dar nu am stiut cum sa dau de tine, ba chiar am si intrebat nimeni nu astiut sa-mi zica cine-i proprietaru.
                                cine stie poate la anu vom fi mai multi loganisti la Romexpo.
                                iata si dovada prezentei mele.....BAFTA ITI DORESC
                                Attached Files
                                "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google