Deci arata foarte bine cu jantele astea. Si de ce vrei sa vinzi Kit-ul ?
Loganu Meu! DJ-18-KYD [Castigator campionat "Cel mai tare exterior Level 3" 2009]
Collapse
X
-
B-53-SDP poi in primiu rand m-am plictisit de el,in al doilea rand e pacat sa tin suspensia asa de sus si sa nu pot profita de ea.....
Loganu da body kitu e in stadiu de proectare....nu e carcasa este cheie briceag care am primito la cumpararea alarmei.
Comment
-
[QUOTE=anonimboy;737248]B-53-SDP poi in primiu rand m-am plictisit de el,in al doilea rand e pacat sa tin suspensia asa de sus si sa nu pot profita de ea.....
O decizie inteleapta ;) Va fi ceva custom nenea ?
Spor la schitesigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
atunci...welcome to the club :P multa imaginatie iti doresc si un rezultat pe masura asteptarilor.
PS. Sa te inarmezi cu multa rabdare si nervi de fiersigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Originally posted by anonimboy View PostChristnacht cred ca dupa atata timp merita o schimbare....sper ca pana in primavara sa fie gata si sa nu mai apara probleme neprevazute.sigpic
Stiu ca sunt prost,dar cand ma uit in jur prind curaj
Comment
-
Thejock3r mersi,stiu la ce sa ma astept pentru ca am mai trecut prin asta.
alin_ti_1031 pana in primavara reusim noi sa ii facem ceva.)
cosminel si mie imi pare rau ca nu mai esti aici,oricum parerea ta conteaza foarte mult si cu asta ma vei putea ajuta indiferent de distanta.
Comment
Comment