Loganu Meu! DJ-18-KYD [Castigator campionat "Cel mai tare exterior Level 3" 2009]

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salutare silviu,de ce ai picat asa de odata,nu mai vedem nimic?
    sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• Ce sa intamplat cu folia dupa geamurile fata?
      Deranj in trafic sau probleme cu politia?

Comment

• Salutam.bafta.

Comment

• tiesto_music am dato jos pentru ca se abureau geamurile foarte tare...o sa o pun iar in primavara...
          leo_negrescu nu am picat...intru rar pe forum...masina e pregatita de iarna am pus jantele de tabla,pe fata bara stok,am cumparat alta baterile chesti neinteresante deasta nici nu am mai pus poze.

Comment

• nu vrei sa arati cat e de urata ?
            nu cazi din rank, pune poze sa vedem cum arata , ca toti am facut la fel , nu esti singurul.

Comment

• Deja noi astia cu "tavalitele si "barilii modificate...procedam in consecinta...alte spoilere,suspensie stock (de jeep) si jante stock de iarna

Sa traiesti KYD-ule
              sigpic
              "BRABUS" STYLE

Comment

• CataFOF maine am sa fac cateva poze
                matheo66c asa e ) ce sa facem ne descurcam si noi cum puteam...eu am dat jos si bara fata pentru ca a mea erea plug

Comment

• si ce face primaria Craiova , fara tine in iarna asta ??? glumesc.... baga poze!!
                  sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Thejock3r poi daca au nevoie de mine sa ma finanteze
                    Asa arata kydu acum
                    Attached Files

Comment

• Ce tare arata kyd-ul asta!!
                      Tinc fest !!

Comment

• daca tot ai dat bara jos , eu dadeam si farurile in locul tau .
                        ridici si suspensia ?

Comment

• Senior schimba si bara pe spate cu una stock ca iarna "ie cate uni" care nu au frane pe masini din motive lesne de stiut..."partia"

De la inaltime iti urez IARNA USOARA
                          sigpic
                          "BRABUS" STYLE

Comment

• Kalimera22 mersi,sper ca vei avea aceeas parere si in primavara cand ii voi da un nou look.
                            CataFOF nu m-am gandit sa dau si farurile jos...suspensia e ridicata la maxim,pe fata mai mergea dar am zis sa o fac egal.
                            matheo66c am si de spate bara dar momentan o las pe asta.Iarna usoara si voua la buc.

Comment

• Oare am reusit sa te conving.mersi.

Comment

• Am achizitionat un nou set de jante pe 16" fata 7.5j spatele 9j pe care le-am reconditionat de la 0 (adica polisat buze si interioru) cu ajutorul pritenului meu Leo.
                                Jantele o sa le montez dupa ce schimb body kitul.

p.s scuzati claritatea deoarece le-am facutu cu tel.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google