Loganu Meu! DJ-18-KYD [Castigator campionat "Cel mai tare exterior Level 3" 2009]

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ce e interzis?

daca da, @anonimboy te-a prins vreo data? Si daca da ce ti-a facut garcea?
    sigpic

Comment

@iamagi triplele au fost inegrite la o firma de tuning din craiova....Politia nu sa legat de ele nici o data....Nici la rar nu am intampinat probleme ptr ca semnalele luminoase au ramas la fel de puternice....Nu trebuie inegrite ff tare bafta !

Comment

Foarte tare toba sa o stapanesti sanatos.
        sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

@B-53-SDP ms mult !

Comment

Zici ca arata chiar bine bine toba finala cu tipsu asta Spor in continuare!

Comment

@Bibi mie imi place cum arata si mai ales cum se aude....Numai bn !

Comment

Anonim....sa-mi Zici Si Mie Varule Cu Filtru Ala De Aer Cum Fuge Si Cum Consuma !!trompetra E Fumoasa !sa Te Bucuri De Ia Si Fara Belele !!!!!!!

Comment

@amun ce pot sa spun consumu a ramas la fel nu a fost influnetat...Creste putin mai rapid in ture si o sa ai un sound deosebit

Comment

La intalnirea de ieri de la craiova am pus kydu putin la munca ;)) si nu m-a dezamagit a castigat tote cursele (pacat ca a fost vant)

Comment

Si io am 1.4 cipuit da nu se tine dupa 1.6 stock, Am fost cu sandero 1.6 in drive teste, si tragea mult mai bine ca unu 1.4 cipuit.
                      2004 Dacia Logan 1.4MPi
                      2006 Dacia Logan 1.5dCi
                      2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

@Tudor_cj nu e de ajuns sa fie cipuita......ce vrei sa spui ca acum tote loganurile de 1.4 cipuite trag la fel?yo zik ca conteza mult unde pui noul soft,cine e la volan....am mers si yo cu 1.6 de ff multe ori si am mai spus ca nu mi se pare o dif ff mare....cand o sa am ocazia o sa ma mai dau cu 1.6 si o sa arat filmarile....nu sunt yo un inpatimit al liniutelor

Comment

bravo domnu ! tine-o tot asa.
                          sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

trage excelent masina ta. Am ramas surprins de efectul modificarilor!Felicitari!

Comment

Salutare tuturor
                              Ideea este urmatoarea KYD-ul merge super, trage beton pentru un 1.4MPI cu modificarile facute, asta ca sa nu mai vorbim de cum se aude in turatie, trage aproximativ la fel de bine ca 1.6 MPI stock dar nu cred ca mai bine.
                              Loganul de 1.6 din filmulet este condus de mine, am pierdut pe mana mea, am schimbat 2/3 tarziu , dar se vede cat de aproape a stat de KYD-ul.
                              Surpriza a fost cu SEAT-ul!!!!
                              Silviu tine-o tot asa!

Comment

@B-53-SDP ms mult bafta si tie
                                @stiancu tnx si u ai o super masina sa ai grije de ia
                                @99MMH ms mult ptr apreciere....din cate stiu yo mam dat de 2 ori cu 1.6 din filmari o data condus de tn unde dif a fost mai mare si o data condusa de proprietar fimarea postata de mn...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google