Loganu Meu! DJ-18-KYD [Castigator campionat "Cel mai tare exterior Level 3" 2009]

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nenera arata superr sa fie primite
    stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

• al!n mersi si mie imi plac.
      SanduGolanu mersi mult.

Comment

• exteriorul e complet, felicitari ;)

la interior nu te bagi ?
        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• cat de frumoasa poate fii masina asta
          sa o am nu mi-ar mai trebui alta :x

felicitari inca odata , ai o masina foarte foarte frumoasa
          Its just a car ...

Comment

• bun asa...
            sigpic

Comment

• Sa le stapanesti sanatos Silviu :d hai cumpara-ti si niste centuri la scaunele alea .Bafta!!!
              sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• frumos , frumos ... dar la siguranta nu umbli , ca stiu ca de un an vroiai frane de VAN ...ai facut rost ?

Comment

• Tudor nici la interior nu e stock am scaune sport....fete de usa vopsite negre,ceasuri bord schimbate leduri....
                  raduprov mersi frumos.
                  Alex_MIU centrui am avut ocazia sa le iau in bani putini dar nu am ce sa fac cu ele...eu folosesc masina zi de zi....nu stau sa ma leg in hamuri de 10 ori pe zi.
                  cos_min_i nu am facut rost...ai zis ca ma rezovi tu.

Comment

• anonimboy imi place mult masina ta respect pentru tot ce ai facut poate ne vedem vreodata in viitorul apropiat
                    stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

• eu m`as fi gandit la niste scaune cum avea userul paulic, tot masina albastra avea si scaune de mercedes , daca nu ma insel, imbracate in piele

la interior ar merge un dvd, bordul vopsit ( un negru eu zic ca ar da bine ) si ce idei iti mai bin tie, bininteles, in limita bugetului si guturilor tale !

oricum e doar o parere, masina arata super frumos si asa !

bafta in continuare !
                      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Silviule hai si tu cu 9j sa faceti trio . sa imbolnaviti lumea .
                        fara linkuri externe in semnatura

Comment

• SanduGolanu ma bucur ca iti place si tu ai o masina frumoasa...cand ajung prin bucuresti o sa iti dau un semn.
                          Tudor ideei sunt timp si bani sa fie.
                          Co5m1n am vandut si eu jantele o sa vina altele tot pe 17"

Comment

• Ce v-ati apucat sa schimbati la jante si u si cosmin si alin...app si eu mi-am vopsit capacele de la jantele de tabla in alb
                            Last edited by al!n; 11 September 2010, 01:18.
                            AG 16 Y M A

Comment

• Poi eu le aveam de mult timp si ma plictisisem de ele.....

p.s cand vi la craiova sa vi cu jantele de tabla

Comment

• Ce jante pui pe ea acum?9j?Bafta!!!
                                sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google