Loganu Meu! DJ-18-KYD [Castigator campionat "Cel mai tare exterior Level 3" 2009]

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• emylogan mersi
    CMD eu nu i-am facut nimic asa e ia suparata )
    Thejock3r ma bucur ca iti place....o vedem si revopsita dar nu mai vreau sa ma grabesc...
    iamagi dupa Paste o sa urmeze si bara spate
    Christnacht si eu sper.....am zis si mai sus vreau sa fac totul incet pentru ca m-am mai grabit si nu a iesit exact cum am vrut eu.

Comment

• sunt curios cum vei face bara spate
      AdY_JmL_2015

Comment

• Simplu si frumos......

Comment

• atent c-a intodeauna la detali bafta omule la noua schimbare sunt convins ca o sa arate belea
          stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

• icstrem_no1 nici eu nu sunt inca hotarat cum sa o fac )
            spark88 mersi.
            SanduGolanu ma straduiesc sa iasa cat mai bine acum ramane de vazut daca voi reusi

Comment

• Bravo Silviu.Arata super.
              Mult noroc in continuare.
              AG 16 Y M A

Comment

• Tudor grila mi-a placut asa cum este si nu m-am gandit sa o modific.
                al!n mersi.Mult noroc si tie

Comment

• Hai ca e promitator , ateptam urmatorii pasi precum si bara spate care cred ca va avea un difuzor integrat si bineinteles clean !!?
                  sigpicTransport marfa !

Comment

• Arata foarte bine fata, plange dupa un numar mic de moto ;)

Comment

• imi place foarte muuult cum arata din fata ... hai cu ea la vopsit acu'

Numarul il mai pui pe fata ? sau o lasi clean ?
                      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• mary.bia66 doar clean fara difuzor
                        _Cox_ si mie imi place cum vine cu numar mic dar atrag gabori si nu vreau.
                        Dany_DNY da o sa pun numar pe fata pentru ca folosesc masina zilnic.

In mare parte e gata si bara spate...nu sunt inca hotarat ce sa fac cu suportu de numar sa il las asa sau sa il micsorez.
                        Attached Files

Comment

• lasa asa suportul de numar , e mai elegant !
                          Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• eu zic sa il micsorezi...uite o poza cam cum ar veni, macar cat de cat sa iti faci o idee bafta..
                            Attached Files
                            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Lasa asa suportu la numar.Bara rotunjita..suportu patrat nu prea merge.Sau micsoreaza suportul dar lasa capetele tot asa rotunjite.
                              Imi place cum arata.
                              AG 16 Y M A

Comment

• Ma uimesti ca de fiecare data.Sincer,chiar as fi vrut as fiu langa tine.Nu te supara,frate.
                                Chiar sunt ocupat.
                                sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google