Loganu Meu! DJ-18-KYD [Castigator campionat "Cel mai tare exterior Level 3" 2009]

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Frumoasa masina imi place super mult cum ai facut-o. Jante superbe (daca poti sa spui ce model sunt ?! Ce producator sau de unde le-ai luat)
    Frumoasa si cuoarea si cu bodykitul asta arata superb , mai rar masini facute asa cu bun gust ! Tine-o tot asa omule
    1.6 MPi Icy White

Comment

@ingerulol jantele sunt RIAL 7.0X17 TRIGON CROM...Ms mult ptr aprecieri numai bine !

Comment

Ce imi plac mie cel mai mult sunt comentariile gen: "printre cele mai frumoase loganuri de pe acest forum" ) arata bine, nu zic ca nu dar acum chiar sa punem la fiecare logan cu un body kit si niste jante "printre cele mai frumoase" suna ciudat..Hai sa scriem numa asta. Nu vreau sa fiu rau dar mi se pare ciudat. Anonimboy intradevar arata bine masina si ce ai facut la ea pana acum e chiar ok. Spor la treaba in continuare si sa ai grija la borduri..Denivelari la drumuri, in caz ca pui suspensia.

Comment

@Bibi suspensie sport va avea sigur...Chestia e ca nu o sa o mai urc pe borduri iar la denivelari o sa reduc viteza numai bine si tie !

Comment

Kidu

Inca doua poze cu kydu noptea...Imi cer scuze de claritatea pozelor sunt facute cu telu....
            Attached Files

Comment

La ce itit trebuie sa urci borduri ca doar nu faci offroad.

nu ai jeep ai o masina de strada care inca o data e super frumoasa

pune suspensie si o sa vezi ca merita orice compromis si fiecare banut

m-am plimbat cu asemenea masini si prin urmare mi-am si luat momentan doar arcuri care o sa le montez.

respect pentrtu investitie arata BINE RAU masina ta pot sa spun ca te invidiez.
              sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

@B-53-SDP dupa ce am citit postu tau char mam hotarat supensie 100% si in legatura cu bordurile ai dreptate...Ms mult ptr sfaturi

Comment

O sa arate mortal cu suspensia! Lowrider e si visul meu, dar din pacate inca nu am $ sa imi iau o suspensie reglabila, dar urmeaza. Visele se nasc pt a fi indeplinite .

Comment

Ms @Bibi si sper sa iti indeplinesti visu si yo am in cap mai multe modificari dar tote la timpul lor...Nu sunt genu ala care sa se grabeasca stau si ma gandesc ceva mai mult ;)) numai bine !

Comment

Frumos si de bun gust, ASA DA. Mi se pare mie sau bara fata nu prea e la nivel cu farurile ? Sa auzim numai de bine si sa stapanesti sanatos masinuta ca tare frumoasa mai e
                      Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Cu multa placere ma bucur am putut sa iti fiu de ajutor.

Si iti mai dau un sfat cand iti iei arcuri sa cumperi H&R uite la my ride la masina mea sa vezi de care sa cumperi.
                        sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Originally posted by Bibi View Post
                          Ce imi plac mie cel mai mult sunt comentariile gen: "printre cele mai frumoase loganuri de pe acest forum" ) arata bine, nu zic ca nu dar acum chiar sa punem la fiecare logan cu un body kit si niste jante "printre cele mai frumoase" suna ciudat..Hai sa scriem numa asta. Nu vreau sa fiu rau dar mi se pare ciudat. Anonimboy intradevar arata bine masina si ce ai facut la ea pana acum e chiar ok. Spor la treaba in continuare si sa ai grija la borduri..Denivelari la drumuri, in caz ca pui suspensia.

PAI DACA ARATA BINE ARATA BINE, IN COMPARATIE CU LOGANURILE DE PE FORUM CARE CU EXCEPTIA CATORVA MAJORITATEA AU PRELUNGIRI SI TOT FELUL DE MAGARII INUTILE, NORMAL SI A MEA SI A TA AR ARATA LA FEL. CEEA CE AM ZIS ESTE O PARERE PERSONALA SI O SUSTIN. BAFTA ANONIMBOY
                          SI MASINA TA IMI PLACE INSA TU AI FACUT DIN EA CEVA CE NU MULTI AR AVEA CURAJ S FACA SI AI DIN PARTEA MEA NUMAI RESPECTE.
                          NUMAI BINE
                          Last edited by liculicu; 19 November 2008, 16:25.
                          http://www.loganclub.ro/forum/masinu...e-t742p11.html

Comment

@liculicu iti multumesc ff mult ptr incurajeri......Majoritatea posturilor mau facut sa ma bucur si mai mult de investitia facuta, orcum yo era ff multumit de ce am putut sa scot + ca am mai zis si in posturile anterioare masina inca nu e gata mai am de lucru la ia.....

Comment

Super frumoasa si simpla iar jantele alea ridica mult aspectul masini .
                              sigpic

Comment

Masina arat belea in poze, dra in realitate e si mai si! Jantele fac toti banii!, ca si body kitu! Atentie mare la suspensie. O sa fie f joasa!Eu zic sa le pui la primavara!Bafta si poate ne intalnim duminica la aeroport

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google