Loganu Meu! DJ-18-KYD [Castigator campionat "Cel mai tare exterior Level 3" 2009]

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• te-ai hotarat cu arcurile? Pui eibach pana la urma?

Comment

• sorin_pss cert este ca pun de 3 cm sau max 3.5 sa vad ce gasesc

Comment

• arata bine cu portbagajul asa gol dar mie unu nu imi place,conteaza sa iti placa tie
        eu lasam sigla de la dacia
        Its just a car ...

Comment

• Am schimbat imbracatura de la schimbator cu una din piele neagra eu zic ca arata mult mai bine!
          Azi am pus comanda si de arcuri sport Weitech le aveau pe stock maine sper sa ajunga
          Attached Files

Comment

• de ce nu ai luat H&R ? cu 100 lei in plus tot acolo erai
            Its just a car ...

Comment

• nu e vorba de bani dar h&r cobora mai mult si nu aveam nevoie sa raschetez asfaltu 3 cm este de ajuns !

Comment

• Foarte frumoasa masina kydule chiar imi place ai gusturi excelente cu toate ca ne contrazicem noi pe anumite chestii sa stii ca nu sunt suparat sau ofticos pe tine,din contra chiar chiar imi place masina arata destul de bine spun asta ca o vad aproape in fiecare zi live.
                Sa ai grija de ea si multi multi km fara evenimente si abia astept sa o vad cu arcuri sport cred ca va arata de minune

Comment

• @alin ms...numai bn si tie si bafta la tunarit!
                  Cum am promis poze cu arcurile primite azi....deabi astept sa le montez!!!!
                  Attached Files

Comment

• Felicitari pentru achizitie ! O sa ramai surprins cat de bine o sa arate masina dupa ... :d
                    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• ms mult inca o data pentru ca mai ajutat sa iau o decizie !

Comment

• in sfarsit, au venit arcurile. Investitie utila, la fel ca si celelalte facute de tine.
                        Asteptam poze cu kidul pe burta

Comment

• ms Sorin sper sa nu mai ploua asa de rau la craiova ca sa le pot monta zilele astea ! bafta si tie !

Comment

• te bagi sa le montezi? ar fi mare lucru sa scutesti niste bani

Comment

• nu cred ca o sa le montez eu o sa apelez la un mecanic care se ocupa de masina mea nu cred ca o sa imi ia o suma foarte mare !

Comment

• Am montat ieri arcurile....m-a costat 60 lei.....ce sa zic sa schimbat masina ff mult parca conduc alta sunt super multumit si ma caiesc ca nu le-am cumparat mai demult pun si cateva poze cu ele montate si cu jantele stock
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google