Loganu Meu! DJ-18-KYD [Castigator campionat "Cel mai tare exterior Level 3" 2009]

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sibianul am iteles ;)) ce sa zic am in gand un sistem audio sa vedem cum stam cu bani

Comment

• am vazut-o live.e marfa.bravo kyd-ule.va spun eu ca si soferu e un pusti super.bafta.
      [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• mersi mult...si a ta e super masina,iar despre tine pot spune acelasi lucru mai ales ca mi ai fost de mare ajutor cand am fost la pitesti si pentru asta iti sunt recunoscator...ms mult inca o data

Comment

• Am vazut ca ai amplificator si subwoofer blaupunct.. cum se aude subwoofer-ul? esti multumit de el? Multumesc anticipat si spor in continuare la modificat.

Comment

• salut, frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos. imi plac la nebunie culoarea si bara fata....mult succes in continuare
            sigpic
            Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• @stresu ma bucur ca iti place
              Last edited by anonimboy; 7 May 2009, 08:07.

Comment

• foarte tare frate masina ..ce poze interesante..la cum arata cred ca nu mergi mai tare de 100km/h...dj kyd bafta la modificari ...nice catelushu am si eu.

Comment

• sincer in oras merg incet in exterior o gonesc mai mult bafta si tie

Comment

• Fara cuvinte ... in sensul bun !
                    1.6 MPi Icy White

Comment

• rupe masina asta. noroc cu catelu pe post de pazic ))

Comment

• Frumos de tot domnu

Comment

• ingerulol ms mult
                          stiancu poi ce sa fac daca nu am alarma m-am gandit ca e mai bine sa imi cumpar un catel )
                          spark88 ms lasa ca nici a ta nu e mai prejos bafta multa !

Comment

• mi se pare mie sau cere niste "engel eiz" ?
                            Its just a car ...

Comment

• raduprov nu ti se pare deloc trebuie mai intai un bad lock dupaia angeluri + xenon pe ele ca nu vreu sa merg numai ziua ;))

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google