Loganu Meu! DJ-18-KYD [Castigator campionat "Cel mai tare exterior Level 3" 2009]

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Felicitari pt bunul gust. Mi se pare, ca ar merge un eleron pt luneta...ar completa linia masini.
    In rest, fara repros. Sa te duca sanatos.

Comment

• Ms mult pentru aprecieri si urari o sa tin cont de parerea ta in privinta eleronului :d Bafta multa !

Comment

• Originally posted by anonimboy View Post
        raduprov nu ti se pare deloc trebuie mai intai un bad lock dupaia angeluri + xenon pe ele ca nu vreu sa merg numai ziua ;))
        mie unu imi place mult kitu asta , si asa cum e masina , eu unu nu cred ca as mai schimba la ea acum fiecare cum i place , stii tu mai bine , mai ales ca e masina ta .. faci ce si cum vrei
        Its just a car ...

Comment

• poi schimbari majore nu o sa mai fie daca tot ai deschis subiectu o sa iti zic cam ce am in cap...
          1. bad lock , vopsirea oglinzilor , astuparea niturilor de la praguri
          2. angeluri de preferat cu interior negru
          3. xenon pe angeluri
          4. muzica .......
          acum depinde de ce buget o sa am

Comment

• Ce-i ala bad lock?Cred ca vrei sa zici Bad boy look,cum are Dsign,asa-i?
            Cumpar volan de Duster

Comment

• soboBN da exact "bad boy look" cum are Dsing si multi alti am scris eu mai rapid..

Comment

• kyd...bafta la ce ti-ai propus...o sapcuta pe luneta ar da bine...asa cum a zis si cezar..de asemenea si bad looku'...totusi pune-i alarma ;))

Comment

• B-08-ZIA am alarma cumparata de foarte mult timp dar o tin in casa (lemea e mare)...eu obisnuesc sa iau toate bunurile din masina

Comment

• Bravo sa te bucuri de ea ca arata super bine masina si are o culoare foarte frumoasa.

Super !
                    sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• frumos bravo!!!
                      cateva detalii despre pretu la bad boy si unde il faci??
                      asteptam poze cu ea gata
                      http://www.loganclub.ro/forum/loganu...am-t11058.html

Comment

• te vazui azi pe seara pe la mine pe la serviciu, se vad super jantele. poate ne vedem azi la intalnire
                        sigpic
                        Stiu ca sunt prost,dar cand ma uit in jur prind curaj

Comment

• B-53-SDP ms mult si tu ai o masina de invidiat bafta !
                          aditzu08 o sa fie facut la acelas service unde am facut si porbagaju cleen....o sa vin cu detalii cand ma apuc de el
                          cosminel ma bucur ca iti place...nu am avut cum sa ajung la intalnire pentru ca am avut meci foarte departe

Kidu a facut buba vineri dimineta "neatentia costa'' sper ca pana la sfarsitu saptamani de vine sa o repar....maine dau comanda de bara si cu ocazia asta o sa cumpar si un kit cu senzori de parcare
                          Attached Files

Comment

• Poze

Am schimbat bara de spate cu una noua si am reparat porbagaju

Poze cu angelurile pe zi
                            Attached Files

Comment

• vin foarte frumos..da un singur sfat..renunta la becu ala de pozitie ca nu-si are rostu daca ai cercuri
                              low....&.....slow

Comment

• alexutzu nu cred ca o sa renunt la el pentru ca imi place cum vine asa e aceeas nuanta cu cerculetele ;)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google