Loganu Meu! DJ-18-KYD [Castigator campionat "Cel mai tare exterior Level 3" 2009]

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mersi anonimboy bafta si tie.

Comment

• De Unde si cat te-a costat chip-ul ?
      I My Honda !

Comment

• stefi_sezione e facut la bucuresti la obdtuning (cand l-am facut eu era 3 mil parca acum e mai putin) ia legatura cu userul doc de pe forum...

Comment

• Felicitari pentru masina din partea mea. Felicitari si pentru premiu, este meritat, din punctul meu de vedere masina este foarte bine echilibrata.

La angel-uri vei mai avea de lucru, crede-ma, vad ca-s negre, sunt facute de tine ?

Spor in continuare si mult mult succes.
          9! 9! 9!
          sigpic

Comment

• Felicitari pentru masina,dar din pacate vad ca nu ai pus oglinzi de mcv ,pacat vad multe loganuri care am mancat mii de euro dar care nu au oglinzi de mcv (prestige),multe vopsite cand cele de mcv se gasesc in culoarea masini .poate urmeaza....

Comment

• SOrinele daca te gandesti vreodata sa dai farurile...sa ma anunti
              I My Honda !

Comment

• Eu4yas ma bucur ca iti plece ce am facut din loganu meu....inca nu este gata mai am de lucru..

fl7 ma gandeam sa le vopsesc pe alea mele dar o sa iau si ideea asta in calcul ms mult

stefi_sezione nu stiu la cine te referi pe mine ma cheama Silviu

Comment

• si eu dc te stiam de Sorinel? Sunt
                  Scuze
                  I My Honda !

Comment

• nu face nimic stai linistit ;)

Comment

• Superba masina,am o intrebare u ai vopsit farurile sau asa le-ai cumparat.

Comment

• _Cox_ multumesc mult....eu am cumparat farurile cum le vezi tu o sa intreb baiatu de la care le-am luat mai multe detalii.

Comment

• Iti multumesc mult sper sa te prin odata pe mess sa vb mai multe.Bft in continuare.

Comment

• Azi ti-am vazut masina parcata in constanta, foarte faina masina.... bafta man si sa ai grija de ea
                            2004 Dacia Logan 1.4MPi
                            2006 Dacia Logan 1.5dCi
                            2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

• Misto masina, bani cheltuiti cu cap, cel mai mult imi plac "triplele inegrite"!

Comment

• Tudor_cj da am fost o saptamana pe la mare.....ms mult si ma bucur ca iti place cu toate ca mai am foarte multe de facut pe la ea
                                vasile78 ms mult ma bucur ca apreciezi munca mea

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google