Loganu Meu! DJ-18-KYD [Castigator campionat "Cel mai tare exterior Level 3" 2009]

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Felicitari KYD pt. toata munca depusa nota 10

Comment

• iulian1985 ms...mai e de munca bani sa fie ;))

Comment

• Te inteleg ... si eu am aceasi problema vezi sectia cu itp`ul )

Comment

• nu inteleg la ce te referi...cu itp`u

Comment

• Felicitari domnu chiar a iesit super frumos.

Sa o plimbi cu placere. Arata bine cu pragurile.
            sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• http://www.loganclub.ro/forum/r_r_t_p-t878p18.html - ma refeream la probleme financiare dati un ochi poate ma poate ajuta careva

Comment

• ma refeream la partea financiara si eu am o mare problema cu ea vezi pe http://www.loganclub.ro/forum/r_r_t_p-t878p18.html - ultimul post

Comment

• B-53-SDP ms mult..pragurile ereau facute praf + ca aratau oribil cu acele nituri..

Comment

• Mesajul meu va aparea daca va fi aceptat de moderatori vei intelege atunci la ce ma refer in principal la partea financiara iar cu itp`ul te vei lamurii dupa ce vei citi topicul ;)
                    Jantele sunt omologate ? daca da bravo tie eu probabil ma voi chinuii sa le omologhez pe cele din fabrica in fata politistilor )

Comment

• Am primit pm tau am inteles ce ai vrut sa zici....Nimic din ce vezi la masina modificat nu este omologat

Comment

• si nu ai probleme cu jentile cu baietii de la rutiera?

Comment

• Nici o data nu am avut probleme cu politia din cauza jantelor.....se leaga de folie, de triple ca sunt negre dar de jante nu mi-au zis

Comment

• ma da cum ai tu norocu de nu te iau de jante....eu cu ele pe 16 ma ard....hai mai repede cu xenonu ala
                            low....&.....slow

Comment

• Bine ca imi zisasi ca daca ma opresc prin pitesti baieti in roz sa nu le dau certificatu ) la mine in craiova nu e problema cu jantele cu folia au ce au.
                              O sa pun si xenon dar inca nu sunt hotarat ce sa pun sa vedem as vrea ceva de 55w, am gasit la un baiat cu 3 mil..garantie 1 an jumate.

Comment

• +1 sper sa nu se supere KYDu
                                Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
                                Last edited by Co5m1n; 20 September 2009, 00:16. Reason: Automerged Doublepost
                                fara linkuri externe in semnatura

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google