Loganu Meu! DJ-18-KYD [Castigator campionat "Cel mai tare exterior Level 3" 2009]

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• da, da am vazut-o live. felicitari ca le meriti!

Comment

• Data viitoare mergem impreuna
      Stii tu ...planuri mari...
      I My Honda !

Comment

• dany_av ms mult ma bucur ca ti-a placut.
        stefi_sezione apucate de treba!Stiu ca ai planuri mari si sper sa le si pui in aplicare

Comment

• Superb :x Altceva nu mai e de comentat :>

Comment

• Felicitari pentru participare. Superba masina,data viitoare sper sa ajungi pe podium fiindca meriti. bafta
            sigpic
            Stiu ca sunt prost,dar cand ma uit in jur prind curaj

Comment

• Frumoasa jucaria. Am vazut-o si eu la Pitesti. Sa o stapanesti sanatos.
              sigpic

Comment

• deci e chiar frumoasa masina asta ;;) chiar ca e vb de bun gust , sentimente si multa dragoste )
                ai grija de ea , merita ;)
                Its just a car ...

Comment

• Danutza WTX mersi mult !
                  cosminel mersi mult pentru sustinere dau o bere ;)
                  Cleo11 multumesc
                  raduprov nu e char asa de spectaculoasa mai sunt multe de facut la ea.Mersi mult bafta si tie.

Comment

• superba masina...eleganta si aranjata cu foarte mult bun gust
                    sa ai noroc si bafta multa cu ea!
                    respecte!

si am o intrebare: tratezi cu ceva anume caroseria, sau cum arata asa de bine?(stralucitoare si curata)
                    Last edited by cristi_14cri; 22 October 2009, 00:22. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• chestia aia mi-a atras si mie atentia foarte mult .. asa stralucitoare si curata sefule eu ma refeream la exterior ca e foarte frumoasa ... la interior motor sau stiu eu ce mai vrei ar fii multe dar la exterior e foarte frumoasa asa , eventual jantele daca le mai schimbi ... si sa le lasi pt iarna sau ceva
                      Its just a car ...

Comment

• cristi_14cri mersi mult...nu tratez cu nimic vopseaua doar o dau cate o data cu cera dupa ce o spal.
                        raduprov sa vedem inca nu sunt hotarat ca sa schimb jantele

Comment

• Astazi am reusti sa vopsesc fetele de usi de pe fata negru mat,urmeaza sa le fac si pe cele de pe spate
                          Attached Files

Comment

• operatiune facuta pe casa scarii, cu un rezultat frumos.
                            MiNnRuZ

Comment

• bvo..a iesit frumos ? mai dai cu lac ? :P
                              sigpic
                              http://www.loganclub.ro/forum/dj_xx_ain-t1219p4.html
                              http://mik-anonym.blogspot.com

Comment

• cosmin_ruz da pe casa scari deoarece este foarte frig afara....
                                alin_ti_1031 ba nu mai face misto de mine )
                                Last edited by anonimboy; 3 November 2009, 00:18.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google