Loganu Meu! DJ-18-KYD [Castigator campionat "Cel mai tare exterior Level 3" 2009]

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Banuiesc ca nu sunt reglate pe pozitia cea mai joasa,nu?

Comment

• din cate vad is reglate pe pozitia cea mai joasa sau aproape cea mai joasa
      cred ca va fii o seara cam agitata
      Its just a car ...

Comment

• Nu sunt reglate pe pozitia cea mai joasa,din ce mi-a zis le-a reglat cam pe la jumate.
        Felicitari,arata super.
        AG 16 Y M A

Comment

• E si greu sa le lase pe pozitia cea mai joasa..avand si spoilerele...oricum arata intr-un mare fel

Comment

• spark88 ms mult ma bucur ca iti place.
            alin_ti_1031 ms mult aline pentru sustinere....ce pot sa spun ca e SUPER CALUMEA MAI VREU !!!!!!
            laur200445 e char mai sus de jumatate...
            raduprov o seara super agitata ;))
            al!n exact
            laur200445 mie imposibil sa o las la maxim deoarece o sa raschetez asfaltu...ms mult si ma bucur ca imi place.
            P.S Multumesc baieti pentru sustinere.
            Cumparati cu incredere e FENOMENALA!!!

Comment

• ce bine poate sa arate,si eu vreau o idee mai las-o mai jos cat dureaza sa o lasi mai jos ?
              Last edited by raduprov; 20 November 2009, 02:18.
              Its just a car ...

Comment

• tare de tot , tati ! se seteaza greu nivelul dorit?? bravoss
                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Sper sa nu ai aceeasi problema ca Sultanu si Alexius de la Ghost racing team carora li s-a blocat reglajul la suspensia KW. Arata intr-un mare fel ! Felicitari KYD-ule !
                  I My Honda !

Comment

• raduprov la primavara o sa fie si mai joasa...pe spate este foarte usor nu trebuie sa dai roata jos pe fata e putin mai greu dar nu dureaza foarte mult.
                    Thejock3r ms frumos nu dureaza char asa de mult am explicat si mai sus.
                    stefi_sezione nu numai lor am mai discutati si cu alti care au patito...acum Dumezeu cu mila.Ms mult.

Comment

• Bravos tie! Arata fenomenal de bine cu suspensia asta.
                      Nu te-ai lasat pana n-ai luat-o.

Succes pe viitor.
                      9! 9! 9!
                      sigpic

Comment

• tare de tot sa ai mare grija la gropi
                        http://www.loganclub.ro/forum/loganu...am-t11058.html

Comment

• da bine rau suspensia asta reglabila pe masina ! ! !
                          sigpic
                          The MVP

Comment

• [QUOTE=anonimboy;454963]Cateva poze dupa montarea suspensiei....multumesc inca o data bunului meu preten Cosmin pentru ajutorul acordat.

Cu placere. Am fost bucuros sa te ajut,si mai ales ca am reusito din prima fiind mecanici amatori. Dar sunt suparat pe tine ca nu ai pus si poza cea mai importanta (cu trusa de scule),dar o pun eu. Sa o stapanesti fara probleme.
                            Attached Files
                            sigpic
                            Stiu ca sunt prost,dar cand ma uit in jur prind curaj

Comment

• Desi e super tare arata de milioane.

Sa te bucuri de ea si o alergi cu multa placere si foarte foarte multi km.

Felicitari.

Da-mi simie un PM cu pretul te rog.
                              sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Eu4yas ma bucur ca iti place...am zis sa imi indeplinesc un vis
                                aditzu08 o sa am grije si asa nu merg tare cand vad ca drumu nu imi permite.ms mult.
                                B-64-MVP ms mult.
                                cosminel nu am primit poza am pus doar ce mi-ai trimis u
                                B-53-SDP arata si masina mult mai bine dar si se comporta superb pe drum nu am cuv...ms mult.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google