Ce bine arata. Vezi cum ii mai pui numarul de inmatriculare pe fata.
Loganu Meu! DJ-18-KYD [Castigator campionat "Cel mai tare exterior Level 3" 2009]
Collapse
X
-
-
aleXpeed mesi mult....ma gandeam sa pun dinala mic patrat stil moto...pana una alta il lipesc pe cel normal.
valeriuciprian sper sa gasesc o modalitate cat mai ok de a monta numaru
cosminel exact eleronu erea numai valuri...dupa pregatire si revopsire arata mult mai bine.
Comment
-
sugerez sa pui numarul intr-o parte(partea stanga)
daca ai idee cum sa facut vopsirea....cu lacuire dupa vopsire sau cu lac in vopsea
app..masina e dragutza tare si luceste frumos...(o idee ar fi sa vopsesti jantele albastru aprins cu marginea neagra).! bafta in continuare!
Comment
-
Este o idee foarte buna sa pui un numar micut in fata, numai sa nu dai gauri in bara, il pui cu banda dublu adeziva ca nu cade.
Comment
-
B-53-SDP mersi mult....sper ca maine sa montez si bara spate
emylogan mersi mult,totusi nu te-as sfatui sa faci asta,un tuning bun este acela facut cu pasiune si cu truda...e mai frumos sa o faci cate putin.
PTX cu numaru ma mai gandesc...lacu se da dupa vopsire....jantele sunt vopsite gri poate o sa le pun o dunga albastra.
aleXpeed poi eu nici o data nu am avut gauri in bari,am folosit numai banda dubla adeziva pentru prinderea numerelor
dany_6900 multumesc...inca nu e gata.
Comment
-
daca imi permiti ii raspund eu lui nebunik, ca , suntem cam in aceeasi situatie
@ nebunik, nu o sa dauneze deloc i ntimp atata kit pe masina, inca asta nu e nimic ce are anonim deoarece, daca e lucrat de un baiat cu mana de lucru cum se zice, si e lucrat bine si finut, nu are motive sa dauneze adica sa crape sau chesti ide genul..e chiar f ok
buna treaba anonim, imi palce cum a iesit, si da.. se merita sa pui o dunga albastra la janta
Comment
-
tocmai ce mi-am pus si eu praguri ca ale lui anonim dar nu le-am chituit asa frumos ca am fost pe la vreo 3 vopsitori si mi s-a zis ca o sa crape de la gropi ....daca doamne fereste trebuie schimbata vreo aripa trebuie chituit -vopsita din nou....si am vazut ca nici la tine (anonimboy) nu este chitutit le-am pus simplu cu silicon de parbriz ...dar acum imi pare rau nu ai putut sa le faci si u mai devreme asa ??D
succes in continuare
Comment
Comment