B-15-fof

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Frumoase si vechile dar si noile jante.
    Mie sincer imi placeau mai mult cele albe ( ieseau in evidenta - chiar si murdare; dadea bine alaturi de albul autocolantului pus pe masina )
    Click! - http://www.youtube.com/watch?v=P9IGaLsK4s4

Comment

• Frumoase jantele Cata sa le invarti cu placere!

Comment

• da niste detalii,sunt pe 15inci?le dai si fara gume?un pret?
        AdY_JmL_2015

Comment

• Originally posted by FLORYN View Post
          Sunt frumoase. Sa le stapanesti sanatos Cataline. Ai zis ca vrei sa le vopsesti , in ce culoare ? Revi la alb? Nu de alta , dar ii sta bine masini cu jantele albe.
          da , clar alb , mersi.
          Originally posted by iamagi View Post
          vreo 2 kg cred ca e.
          daca zice ca are ~13 acum, deci vreo 2kg
          da , 2 kg , deci 4 kg scazute pe transmisie.
          Originally posted by Nimeni View Post
          Antifurturi poate te coafeaza cele de la wolfrace . Le are si boogyman , erau pe site-u lor (pro-line) 50ron. Felicitari pentru achizitie
          o sa ma duc maine la autosoft , mersi de sfat.
          Originally posted by icstrem_no1 View Post
          da niste detalii,sunt pe 15inci?le dai si fara gume?un pret?
          folositi Pm daca sunteti interesat de vechile jante.
          am zis mai sus despre ele.

Comment

• frumoase jantele astea si usoare ! ... incearca la auto soft pt antifurt-uri, eu de acolo am luat ... bafta !
            Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Da superbe , pe alb va fi spectacol . Pune-ti dungiile alea calumea si pe capota plafon portbagaj . Barami chiar aveti masini de dungi CUP . De abia astept sa iau si eu jantele peste 2 saptamani, poate voi intra si eu in randul dungatilor dar ma mai gandesc
              Last edited by Christnacht; 16 February 2011, 17:28.
              Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• cred ca ma duc sa imi iau un antifurt de la autosoft ca e langa mine ,fof unde zici ca stai ?
                bafta si sa le stapanesti sanatos
                sigpic
                Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• nu , dungi nu vor mai fi , ma gandeam sa le dau jos si pe cele dupa usi.

PS. nu mai ma contactati in legatura cu jantele albe, sunt ca si luate , duminica ma despart de ele.

Comment

• dungi dupa ce?
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• s-a schimbat limba romana in unele zone )

oricum frumoase jantele "noi" .. sa le invarti cu placere
                      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Originally posted by Cristi_Xp View Post
                        dungi dupa ce?
                        profesore , vezi ca le am si dupa usi , sa nu se dezlipeasca .
                        stai sa le duc la autosoft , sa vedem in ce stare se invart.

Comment

• asa da daca dai dungile dupa usi jos nu prea mai merge sa faci jantele albe
                          ceva gen cum avea pau pe oz`uri ?

Comment

• nu , PAU a fost unicat.
                            am fost cu rotile la autosoft , toate 4 sunt impecabile , ii multumesc lui Golan91 ca a avut grija de ele
                            au fost echilibrate si am cumparat inele de ghidaj din aluminiu.

Am facut rost si de un corp clapeta tiganit , de la 44 cat are de fabrica la 50 diametru , banutul din textolit , cu tot cu MPP si potentiometru.
                            Attached Files

Comment

• Sa le invarti cu placere jantele,si sa il afumui cat mai tare corpul clapeta!

Bafta...
                              sigpic

Comment

• banutul din textolit o sa te tina o viata , nu demult m-am chinuit sa tai o placa de textolit cu flexul . e lucru dracu , asta da material rezistent !
                                PS ; inele de centrare iti dadeam eu de plastic . baietii care mi-au sustras jantele s-au grabit si au lasat inelele pe butuci

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google