golan91 tu esti ala cu capra vecinului
B-15-fof
Collapse
X
-
nu fac ma plafonul alb , calmati`va.
sambata am inchiriat garaj si ma apuc cu fratele matheo de suspensii , repozitionari si roti.
pe langa asta , mai am de pus doua balastruri ca cele vechi fac figuri si cel din dreapta imi albeste lumina si sa testez corpul ala sa vedem care e treaba cu el.
daca ninge aia e , prelata pe ea , am mcv-ul de la munca in folosinta.
Comment
-
si eu sunt de parere ca jantele ar da mai bine pe culoarea asta !
ai montat corpul'? ... admsia o ai stock sau tiganita?
Comment
-
stock , am avut vreo 3 interventii cu admisii tiganite si nu m`au multumit.
nu , am zis ca zilele astea il pun/testez.
colegul Mishu m`a bagat in ceata cu niste VT-uri....
Comment
-
Originally posted by CataFOF View Postba dexter , sunt prea banale asa , parca sunt roti de fabrica , cu aceea culoare.
Mai sunt si alte culori pe lumea asta in afara de gri banal standard si alb banal Logan Cup, asta voiam sa zic ;)sigpic^Logan turbat (WIP)^
Comment
-
ma eu vreau sa le tratez cum se cuvine cu sablare , vopsea electrostatica etc si tu imi spui ca le macelaresc ?
si mie imi place ultima , dar nu ma coafeaza jantele negre.
plus folia , acuma mi`as pune , dar doar toata masina ...si cum am prea multe ilegalitati , atrage ca un magnet ochii la militie , mai ales folia dupa fata , oricat de transparenta o pui.
Sa pun doar spate si luneta iar nu`mi place , spatele negru si fata transparent , yeahh.
sa pun rotile acuma in week si sa vedem cum o pica , le lasam asa sau nu.
Comment
-
Destul de sexy jantele tale. Parerea mea, este ca rosul tau, dau bine intr-o culoare deschisa si nu pe negru.
Comment
Comment