Jantele negre dau urat pe masina lui si mai ales stilul pe care la ales Rosu-Alb ... parerea mea e ca ar trebui vopsite alb (cu buzitele rosii optional) .... daca ar fi ale mele leas face aurii gen Subaru .... Bafta
B-15-fof
Collapse
X
-
eu votez poza 5, dar jantele in culoarea originala ...
Comment
-
poza 5
pe fata pune-ti o folie mai deschisa la culoare,sa se vada prin ea si nu o sa ai probleme...pe mine m-a iertat cel mai periculos politist din MSilegalitati...toata lumea are,asa ca...cu una in plus nu-i bai)http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Nu stiu daca conteaza, dar parerea mea e sa le lasi la culoarea lor originala, mai ales daca vrei sa renunti si la dungile de pe portiere.
Si eu cand le-am luat pe ale mele voiam sa le fac albe si sa pun dungile de logan cup, dar crede-ma ca dupa ce am pus jantele astea m-am razgandit instantaneu si parca nici dungile de cupa nu-mi mai vine sa le pun pe masina.
Iti doresc sa le stapanesti sanatos si fara incidente neplacute!sigpic
Comment
-
ultima
cel mai frumos contrastAttached Filessigpic
Comment
-
Originally posted by CataFOF View Postma eu vreau sa le tratez cum se cuvine cu sablare , vopsea electrostatica etc si tu imi spui ca le macelaresc ?sigpic^Logan turbat (WIP)^
Comment
-
asa le las atunci , astept maine sa ma apuc de masina si sa vad pe viu cum arata.
eu stiam ca si cea mai transparenta folie pe fata , tot au motiv sa te opreasca si sa ai belele.
daca ma opreste de folie , (chiar daca sunt legal)si ma verifica si sunt ok , se uita pe la jante , pe la toba etc
am pus si corpul pe masina , cand motorul e rece , sta ok relantiul , cum se incalzeste , sare la 1500rpm.
se simte bine bine , raspunde foarte promt la acceleratie.
o sa`l rezolv cu un banut de metal cat de curand.
si ultima poza cu jantele impreuna.Attached Files
Comment
-
conusmul cum este ? ... la mers normal a crescut sau e tot ca inainte ?
mai bine nu ii pune folie pe fata ! chiar daca e legala ... se leaga, cum ai spus si tu de altceva !
Comment
-
is foarte smekere ATS-urile imi plac la nebunie
ce faci cu celelalte jante?
Comment
Comment