fof-ule acuma analizam pozele iar, ar merge sa renunti la cuiele de pe capota
B-15-fof
Collapse
X
-
Originally posted by Carmelo View PostAdevaru este ca la cat de bine dau jantele merita sa postezi de 2 ori.
Glumeam si eu Cata.Vorba lu ala micu "arata SENZAAAATIOOOONALLLLLLL mha ciocoflendere"
Originally posted by Niki B View PostDe ce scrii ma de 2 ori de 2 ori, crezi ca nu inteleg?
Fa'i plafonul alb! Bine, imi place si asa... dar fa'l alb!
Te salut!
Originally posted by Thejock3r View PostFOfonea - ai o sedinta foto de la mine ) acum merita )
Originally posted by mc_alienu View Postarata mai bine (parerea mea) fara dungi...
Originally posted by FloNZN View Postin poze,esti obisnuit cu dungi,dungi si iar dungi...daaaaaaaaaar acu e superimi place si miemai pot pune inca o tura de"doua puncte ics"?pana la urma cu folia cum faci?daca pui folie pe geamuri pui si la stalpi nu?
Originally posted by Laur-ZCL- View PostFelicitari si din partea mea. se cunoaste diferenta de culoare de la dungii s-au a ramas perfect,acum fai geamurile negre.bafta
Originally posted by 17PnF View Postfof-ule acuma analizam pozele iar, ar merge sa renunti la cuiele de pe capota
Originally posted by dan.moraru View PostArata bine cu noile jante.Ar trebui vopsite bandourile in culoarea masinii.
multumesc pentru urari celor care nu am apucat sa zic , pe viu e alceva
Comment
-
Vorba aia... e altceva domne', aaaltceeeva praactic...
Arata super, asa s-o lasi, iar cu folia, propun o folie transparenta cu tenta rosie, cam cum are dsign tenta de albastru pe a lui, zic si eu, nu stiu cum o sa arate pe rosu.
Comment
-
Foarte frumoasa masina, mai ales acum ca este simpla.Nu sunt atat de sigur ca merita folie pe geamuri..."chestiile" de pe capota din fata ajuta la ceva sau sunt doar pentru dsign? Apropo de DSIGN , la el am vazut "chestiile" pe capota.
P.S. sa imi spuna si mie cineva care este denumirea "chestiilor" de pe capota )Last edited by alex.dinca91; 22 February 2011, 01:14.Astept cat mai multe opinii : PH-22-BFC
Comment
-
mai imi zicea cineva ca sunt luate din targ si prinse cu dubla banda adeziva.
sunt OMP-uri, au rol de a prevenii deschiderea capotei in mers , deci pica varianta cu design-ul.
oricum , o tiganie facuta de mine , pentru multi e o bataie de joc in a gaurii capota.
folie daca pun , v`a fi clar ceva negru deschis , nici`decum rosu sau alta nuanta.
Comment
-
Mie chiar imi plac, mai ales acum ca stiu ce rol au!Nu stiu daca ar da bine pe culoarea mea pentru ca imi cam fac cu ochiu'...Last edited by alex.dinca91; 22 February 2011, 01:36.Astept cat mai multe opinii : PH-22-BFC
Comment
-
Cred ca arata mai bine fara acele stickere. Te-am intalnit de cateva ori prin trafic, pe la Polivalenta si mi-a placut mult masina.
O singura intrebare am: capota din ce material este? Sigur are nevoie de bonnet pins (chestiile de pe capota)?
Un model care ar arata mai bine pe masina ta ar fi acesta. S-ar asorta foarte frumos alaturi de bandourile negre!
Comment
-
Originally posted by on1x1 View PostCred ca arata mai bine fara acele stickere. Te-am intalnit de cateva ori prin trafic, pe la Polivalenta si mi-a placut mult masina.
O singura intrebare am: capota din ce material este? Sigur are nevoie de bonnet pins (chestiile de pe capota)?
Un model care ar arata mai bine pe masina ta ar fi acesta. S-ar asorta foarte frumos alaturi de bandourile negre!
da , am nevoie de sigurante , cele prezentate de tine mi`au placut si mie , dar nu mai stau sa fac alte modificari pt ele.
Masina a fost dusa la vopsit , spre sfarsitul saptamanii e gata.
sper doar sa nu ninga prea mult , sa pot iesii cu ea la bulevard
Comment
-
uite Cata putin ajutor
ultima e mai speciala
Comment
-
arata foarte bine cata parerea mea e ca jantele astea sunt facute sa ramana argintii :d albe bat spre EvoCourse (ok) ..... negre bat spre Wolfrace :d
App: ciudat cauciucul de pe spare e luat de la F1 ? ))Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
Comment