If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
cata doar nu te-ai suparat NU??? sa sa sunt off topic,masina e de nota 10+ doar sti si tu asta si pe langa tine mai multi de 90% de pe forum stiu asta....asa ca placerile omului nu se discuta....la masina ta chiar nu ai nimic de reprosat....am vrut sa vad ce zici:d SCUZA.MA daca te-am supy.....
si la mine s-au dus un becurile dupa 6-7 luni ... se vedea albastru si slab de tot ! si erau tot ultra slim clasa A, deci ... mai bine, schimba becurile !
dar becurile sunt acealasi , balasturile conteaza.
grutzz , eu nu am suparari , sper tu sa nu ai frustari.
pe viitor sa nu mai ai parte de bascalie , incearca totusi sa`ti mai ascunzi din vicii , gen ghiuluri , manele pe cd-player si etc.
ai observat ca lumea abia astepta sa mai destinda atomosfera
Fain arata in poze, dar mi-a zis vopsitorul capotelor ca arata frumos si in realitate. Poate o sa o vad si eu la urmatoarele intalniri nationale, regionale .....
Bafta mai departe
arata frumos, desi stoapele alea veneau mai bine e o culoare ca a mea. cred ca mergeau mai bine alea complet transparente pe fond negru mat. parca fara dungi e mai serioasa, chiar mai rea. arata a midnight racer, nu a masina de cupa.
foafo...te-ai gandit cumva, sa-i pui o singura dunga alba, nu foarte lata, in dreptul soferului pe toata masina, sau pe partea cealalta? capote, bari si plafon...
nu stiu, dar sincer parca nu mai are farmecul ala, nu de reiser sau cup, pur si simplu inainte avea un farmec
fa-i un VT sa vezi poate mere, dunga logic tot alba
nu stiu ce credeti voi dar jantele alea fiind folosite in competiti sportive cer o masina plina de colante si abtipilduri dar asta e doar parerea mea e doar o opinie
masina arata f bine cred ca a facut senzatie la brasov tine-o tot asa
nu v`a mai primii nici o dunga sau abtipild.
stopurile ca si restul masinii arata mult mai bine in realitate , cei care au vazut`o live pot confirma.
am mai facut rost si de cateva poze de la regionala , ca o mica comparatie , pun si 2 poze de anul trecut tot din aceasi locatie .
mai urc 2 poze mai vechi , pana sa intre la vopsit.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment