If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Poate te razgandesti , inainte de a le matrasi..... E pacat de ce ai facut pana acum. Si stii vorba aia , ai intrat in hora...trebuie sa joci. Daca dai arcele, jantele o sa ti se para oarecum banale , toba aia nu o sa mai fie chiar senzatie..Nu stiu...banii vin si se duc. Tu stii mai bine!
Bafta pe mai departe!
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
fofule tei lovit ce ai...? sau iti ei alta masina asta e singurul motiv altul nu vad de vinzi tu totul..de peia. pacat ca era ceva frumos...capota nu o dai?
ai ziso cosmine..daca foful vinde nu vad motivul pentru care cineva vrea sa cumpere...stai linistit chiar imi pare rau pentru masina. fofule spor la treaba daca ai alte planuri.
da , am alte planuri , sa vand DUPA ea si s`o fac utila si practica.
mai vreau si eu la peste , pe la munte , mai ales ca mi`am luat bicicleta .
mai vreau sa merg si eu relaxat , nu sa stau mereu incordat si sa strang bucile la orice, gata ,mie unu imi ajunge , nu mai pot cu suspensii ,tiganelii.
ca ex. , o sticla de cola 0.5 culcata , eu o ating cu scutul...
Vedeti...d-asta mi-am luat eu eibach-uri de la inceput...m-a mancat de cateva ori sa le tai sau sa le schimb cu H&r dar m-am abtinut...nu ca nu mi-ar fi placut,daca ar fi dupa maine maine as cobora-o dar nu vreau sa plang dupa bari si spoilere...
ma , suspensia nu o vand ca e bat , cine a mers cu mine poate sa confirme , e chiar maleabila asa la denivelari si tot felul de chestii , la gropi e mai urat , dar le eviti daca esti precaut.
ma oftic doar ca am facut ce am vrut la masina , am lasat`o in asa hal de mie frica si de o piatra cubica , am renuntat la multe hobbyuri pt ca am coborat in asa hal masina.
cred ca acuma ma coafeaza un set de H&R netaiat .
o poza de aseara facuta de un amic , ma provocat la o "cumparatura" , seat ibiza 1.6 16v 105cp editie limitata rally R.
Eh...da stiu...dar intervine factorul utilitate care se da cam greu la o parte...Mie imi pare rau de fof...e una din masinile mele preferate...
Cata,cine a castigat?
P.S.-Cosmin poate doar eu am pistol cu apa... ca a ta e fff joasa
FOF ai mare dreptate cu celelalte hobiuri..unii am dus parca prea la extrem tot si am neglijat sau eliminat alte chestii
Aseara cand m-am intors acasa m-am dat cu 1.6 16v ibitza neagra din mers de la 60 ...am plecat din fata lui si pana la 140 a ramas la usa spate ...apoi am franat amndoi
ieri am primit cadou o bara de rigidizare fata , multumiri lui Cosmin.
m`am apucat s`o slefuiesc cu smirghel de rugina , aplicat ferughinol , grund si vopsea.
cumparat cablu de acceleratie si de ambreiaj (am cumparat de dizel ,are o greutate din metal si cica preia din vibratii)
cu binevointa lui Mishu , am vazut si cum o sa arata farurile stock cu lupe pe masina ,ce vor venii in viitor , imediat cum se vand farurile actuale.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment