Wow deci tu cand merg la gratar nu mai trebuie sa cari dupa tine de cat o caserola de mici si ceva bautura, micii in faci pe "serpisori".E normal sa se incinga asa ? (te intreb din nestire de cauza)
B-15-fof
Collapse
X
-
asa am crezut si eu ca e din cauza protectiei da a mai explicat cineva pe forum , dizain sau cgk parca . Chestia aia o tabla infecta , nu se incalzeste asa tare din cauza ca galeriile din fabrica sunt de fonta nu din inox, in niciun caz din cauza protectiei aleia .
Eu nu o mai am si am galeria stock si tot nu am asa temperaturi sub capota cum era cand aveam balaurii .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by aleXpeed View PostHai cu carnatii pe ei, ce fum iesea, trebuia sa inchizi capota la motor sa te sperii, la mine a fost senzatia ca mi-a luat foc masina.
Deci nu-i bine cu banda, e buna doar la turbo, o sa ti se incinga chiulasa, o sa fie nasol, iti zic eu, de-aia o am de vara trecuta.
Deci se simte cand schimbi bucata aia de teava pe 40 cu una de 50, nu? Si eu am aceeasi "gatuiala".
Originally posted by CMD View PostWow deci tu cand merg la gratar nu mai trebuie sa cari dupa tine de cat o caserola de mici si ceva bautura, micii in faci pe "serpisori".E normal sa se incinga asa ? (te intreb din nestire de cauza)
a doua cauza , sa ars fibra aia de sticla.
Originally posted by GOLAN91 View PostMarfa marfa,lasa pozele si hai sa vedem masina la treaba.De unde si cat,rezerva mica??
nu ma bag la indemanare ma , nu am conditii , sper sa ma duc la Slatina la ----, sa vedem cum stau cu banii.
Originally posted by cos_min_i View Posta doua oara nu o mai fac... trebuia sa pui detaliul cel mai important ..umbrela fata de care nu puteam face treaba ... banda a fost tot timpul stropita cu apa ...
PS. mie mai imi trebuie vreo 3-4 metrii de banda , mai are cineva nevoie ? o rola are 15m si costa 110 ron , se combina careva ?
Comment
-
Comment
Comment