B-15-fof

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ce bine arata foafa asa simpla

Comment

• secsi, secsi asa.
      intrebare: ce rol au sigurantele alea acolo la o masina oarecum de serie?la nivel competitional cunosc, dar asa.
      Nu ma refer la look-ul pe care il dau....ca vin bine rau acolo, de parca zici ca asa a iesit pe usa aia mare de la Pitesti

Comment

• Zici ca facea o ciorba sub capota, asa iesea aburul.
        Rezerva e de Golf 3 nu? Eu caut una la fel dar pe r15. Cred ca la un Passat mai vechi '91-'97.
        App, oare daca ai rotile 195/65 r15, dar mergi cu o rezerva echivalentul lui 195/50 r15 strici ceva?

Comment

• Originally posted by cos_min_i View Post
          @Champion - e greu sa intelegi
          cosminele vezi ti tu de treaba ta si nu te mai baga in seama aiurea ca si pe my ride ul meu...inteleg mai bn decat tine, doar i am dat un sfat lui Cata, o parere personala nu o critică..fi mai atent pe viitor !

Comment

• cati cai iti da banda aia?
            sigpic

Comment

• @Champion "mai bine dai si un sut in fund" , atat timp cat observatia ta a fost pusa pe un ton neadecvat si mai degraba ca o critica nu o parere automat ai avut critici .

Una este sa ii spui ca tie personal nu iti plac si alta sa ii zici " baaa dale jos ca nu imi plac mie" .

I-ar daca tu stii mai multe decat Cosmin ARATA.

Scuze de off Cata
              sigpic

Comment

• Originally posted by cristiubs View Post
                secsi, secsi asa.
                intrebare: ce rol au sigurantele alea acolo la o masina oarecum de serie?la nivel competitional cunosc, dar asa.
                Nu ma refer la look-ul pe care il dau....ca vin bine rau acolo, de parca zici ca asa a iesit pe usa aia mare de la Pitesti
                Mie imi plac!

Comment

• ce faci unchiule , ne mai vedem si noi anul asta la o palinca ?

Comment

• Originally posted by unknown View Post
                    cati cai iti da banda aia?
                    la cei cu motoare de 1.5 nu e buna bandadoar la benzinare da un plus de putere )
                    ON:fofule sa-i arzi cu placere balauri si din cand in cand sa-i mai stropesti cu cate o bere ;)
                    sigpic
                    http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• Sper!!!!... ca mai ramane Palinca!
                      Sincer esti omul care mi-a schimbat parerea despre Bucuresteni(scuze la restul colegilor) si sper sa ne vedem la o .... ce o fi. ca restul avem noi grija.
                      (multumim ca ai redeschis Thred-ul).

Comment

• Da´ce unchiule, io nu ti-am parut di treaba? Is gelos, auzi!

Sa fie veselie !! Asa spune un bun prieten de-al nostru, Catalin il cheama
                        _
                        B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• dany ,misca`te in romanica ca`ti dau eu palinca, in sticla de bere evident

Comment

• Nu stiu de ce, Cata, dar tare mult imi place masinuta asta a ta.

Pe 11 am si eu ITP-ul de facut, sper sa nu am probleme din cauza rotilor, ca de altceva nu au de ce sa se lege.
                            sigpic

Comment

• "destul de ruginite prezoanele. chiar nu ai gasit nimic altceva? dupa cum arata, le-ai desfacut cu pepsi sau coca-cola. Apropo, o mica curiozitate? ce tuning ai tu la motor? anacondele racite, un filtru sport de vitan, si un soft. altceva? compresor? biele schimbate? pistoane forjate? Dar o alta intrebare: ce rol au agrafele de pe capota? sper ca sunt de firma si nu doar de frumoase. Dar cred ca stiu, sunt montate pt a impiedica magarusii mpi sa iasa de sub capote. Take it slow. Acest tuning il au 75% din benzinarele de pe acest forum. in afara impresiilor, ceva original?
                              sigpic
                              http://www.loganclub.ro/forum/b_83_d...uy-t30810.html

Comment

• Asta se traduce prin anexietate,probleme psihice,lipsa de concentrare si de relatii in societate.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google