ce bine arata foafa asa simpla
B-15-fof
Collapse
X
-
secsi, secsi asa.
intrebare: ce rol au sigurantele alea acolo la o masina oarecum de serie?la nivel competitional cunosc, dar asa.
Nu ma refer la look-ul pe care il dau....ca vin bine rau acolo, de parca zici ca asa a iesit pe usa aia mare de la Pitesti
Comment
-
Zici ca facea o ciorba sub capota, asa iesea aburul.
Rezerva e de Golf 3 nu? Eu caut una la fel dar pe r15. Cred ca la un Passat mai vechi '91-'97.
App, oare daca ai rotile 195/65 r15, dar mergi cu o rezerva echivalentul lui 195/50 r15 strici ceva?
Comment
-
-
@Champion "mai bine dai si un sut in fund" , atat timp cat observatia ta a fost pusa pe un ton neadecvat si mai degraba ca o critica nu o parere automat ai avut critici .
Una este sa ii spui ca tie personal nu iti plac si alta sa ii zici " baaa dale jos ca nu imi plac mie" .
I-ar daca tu stii mai multe decat Cosmin ARATA.
Scuze de off Catasigpic
Comment
-
Originally posted by cristiubs View Postsecsi, secsi asa.
intrebare: ce rol au sigurantele alea acolo la o masina oarecum de serie?la nivel competitional cunosc, dar asa.
Nu ma refer la look-ul pe care il dau....ca vin bine rau acolo, de parca zici ca asa a iesit pe usa aia mare de la Pitesti
Comment
-
Originally posted by unknown View Postcati cai iti da banda aia?
ON:fofule sa-i arzi cu placere balauri si din cand in cand sa-i mai stropesti cu cate o bere ;)
Comment
-
Da´ce unchiule, io nu ti-am parut di treaba? Is gelos, auzi!
Sa fie veselie !! Asa spune un bun prieten de-al nostru, Catalin il cheama
Comment
-
"destul de ruginite prezoanele. chiar nu ai gasit nimic altceva? dupa cum arata, le-ai desfacut cu pepsi sau coca-cola. Apropo, o mica curiozitate? ce tuning ai tu la motor? anacondele racite, un filtru sport de vitan, si un soft. altceva? compresor? biele schimbate? pistoane forjate? Dar o alta intrebare: ce rol au agrafele de pe capota? sper ca sunt de firma si nu doar de frumoase. Dar cred ca stiu, sunt montate pt a impiedica magarusii mpi sa iasa de sub capote. Take it slow. Acest tuning il au 75% din benzinarele de pe acest forum. in afara impresiilor, ceva original?
Comment
Comment