B-15-fof

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ar da foarte bine si ca roti de vara

Comment

• mersi mersi
      Sandule , facem schimb ?)
      Mishule , ar fi o idee , dar cu talon de 50 , nu cu anvelopa de dimensiune stock.
      Era pacat sa nu le iau , la ce preturi am gasit la jante de tabla , mai bine nu , am mai pus ceva si am luat aliaj.
      vopseaua este bestiala , mie si mila sa le bag la sezonul de iarna , dar poate mai gasesc niste table iefitine pana vine zapada .

Comment

• bine ar fi sa gasesti niste table si sa le pastrezi pastea pentru vara...bineinteles..cu talon mic la cauciuc

Comment

• Am gasit pana la urma set complet de incalzire in scaune , azi sa facut si montajul , multumesc lui Sandu pentru partea electrica.

Sau montat si gumele de iarna pe jantele noi.

Am curat scurgerile de apa , prima data cand fac operatiunea asta de cand e masina . curatati`va zona aia , numai pamant , in special scurgerea de la bidonul cu lichid de partbriz.
          Attached Files

Comment

• sunt crima astea din ultima pozaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, astea in multe "shpitze"
            sigpic
            Fuck the Fuel Economy!

Comment

• Dtc-utile sunt superbe si nu exisata jante sa dea mai bine pe logan. Din curiozitate cĂ¢t a costat vopsitul electrostatic?
              sigpic
              Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
              http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• da,da,da,da,arata intr-un mare fel.de fapt asa cum ne-ai obisnuit si pana acum.
                zona de sub acel bidon asa arata la toate.aceiasi operatie am facut-o si eu acum o saptamana.
                inca odata foarte tare.arata excelent si iarna.
                sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• Originally posted by lau911 View Post
                  Dtc-utile sunt superbe si nu exisata jante sa dea mai bine pe logan. Din curiozitate cĂ¢t a costat vopsitul electrostatic?
                  asa le a luat gata vopsite.

intradevar arata foarte bine. sa le driftuiesti cu placere

Comment

• Originally posted by lau911 View Post
                    Dtc-utile sunt superbe si nu exisata jante sa dea mai bine pe logan. Din curiozitate cĂ¢t a costat vopsitul electrostatic?
                    Arata foarte bine jantele de iarna , sa le stapanesti sanatos !!!
                    Of . De Oz Racing Ultragerea ce mai zici ??????
                    sigpicTransport marfa !

Comment

• Ultralaggera parca au muchiile prea ascutite , dar arată bine , din punctul meu de vedere dtc parca sunt făcute pentru logan ..... De curĂ¢nd am achiziționat un set de superlaggera si dau ok părerea mea.
                      sigpic

Comment

• mersi , zilele astea o s`o spal ca la carte si ii trag o ceara s`o protejeze in sezonul de iarna.

Comment

• cata ma bucur ca am putut s-a te ajut
                          stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

• Mersi frumos inca o data.

o parere ? va plac cum pica ?
                            Attached Files

Comment

• Pica tare, dar jantele pe care le'ai gasit arata la fel de bine ca si cele din poza?
                              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• sunt 300 E pe Patrutuning ronalurile turbo
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google