B-15-fof

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu , nu mai are rost..nu e bestiala. e o masina simpla , fara kichiuri sau unspemii body kituri si eleroane.
    da..sunetul e frumos...dar e acoperit de sunetul de toba
    sa vad cum ma impac cu consumul , am inteles ca consuma mai mult cu filtru sport.
    daca nu imi convine..l`am vandut

Comment

• frumos "burlanul".lasa consumu ca nu te sperie pe tine
      [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• Nu cred ca o sa creasca foarte mult consumul.Oricum se aude demential pe accelerari..ti-am zis.

Comment

• Foarte tare masina ta.

Comment

• mersi baieti , va anunt...sa vad cum se prezinta de acum inainte cu filtru.

Comment

• cum sa se prezine?repede )apatre si dispare instantaneu.ai gasit solutia de curatat?
              [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• inca nu...dar nici bani nu exista

Comment

• felicitari pentru filtru...miam luat si eu de cateva zile si sunt foarte multumit mai ales sunetul ,bine eu iam dat si catalizatorul jos...bafta in continuare.
                  sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• i`ai facut traseu ? sau doar l`ai taiat si sudat alta teava in locul lui ?
                    si sonda ai anulat`o din soft ?

Comment

• am traseul schimbat inainte sa dau catalizatorul jos..il locul lui am taiat si am pus teava..sonda am lasato acolo nu mi sa aprins becu probabic cai motorul resoftat si din cauza aia...
                      sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• si..se simte ceva cu el jos ?

Comment

• eu zic ca se simte putin fof-ule.poti sa faci proba.tai si pui teava.nu iti place sau ai nevoie la itp il pui la loc.dupa ce am pus filtru si am dat catalizatoru jos am facut alta resoftare si am simtit-o putin mai ..rapida in ture

Comment

• pai dc sa mai fac alta resoftare ?
                            si cu sonda ce fac ? se aprinde sau nu se aprinde

Comment

• Merge CB-ul ?

Felicitari de masina Cata....
                              Last edited by Eu4yas; 7 June 2009, 15:08. Reason: Automerged Doublepost
                              9! 9! 9!
                              sigpic

Comment

• merge merge , in 40 km facuti in oras imi arata 7.2 litri.
                                sa vedem de luni , cand incepe aglomeratia )
                                Acuma vin de la vopsit etrieri.
                                poze in curand

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google