misto rau, noile achiziti ... sa fie primite !
B-15-fof
Collapse
X
-
-
Originally posted by geo_ultras View Posteu stiu, dar nu va spun
Comment
-
Aveam chef sa "stric" un logan asa ca al tau a picat victima
E o idee mai nebuna , da arata binisor, parerea meaAttached Files
Comment
-
Originally posted by MirCip View Postfrumoase rau , de unde ai achizitionat fetele de usi ?
Originally posted by aleXpeed View PostJantele acum vad ca le-ai vopsit negru peste tot, chiar si pe interior.
Originally posted by Mishu View PostAveam chef sa "stric" un logan asa ca al tau a picat victima
Originally posted by Mishu View PostApropo, cum de te-ai dat tu pe jante negre ? Ca parca nu erai adeptu..
alb deja e cocalaresc , pe toate cazanele vezi alb alb si iar alb.
culoarea de fabrica nu o mai vroiam , aveam o jante zgariata pe buza si pe cateva spite si imi stateau pe creier , + 2-3 ciobituri de la doreii vulcanizatori.
alta culoare...nu exista alta culoare
am ales negru din diferite motive, zic eu ca am ales corect , sa vedem si pe masina cum pica.
Originally posted by leo_negrescu View Postma bucur sa vad frumusetile astea.imi pare rau ca nu te-am putut ajuta cand ai avut nevoie.sper sa ma revansez.
da Pipane , sa ne vedem la un paharel la regionala.
multumesc celor care nu i`am bolduit.
Comment
-
Vopseaua a iesit impecabil nimic de reprosat doar la culoare.
Personal nu imi plac jantele negre de nici o culoare.
Dar gusturile nu se discuta.
Sa le stapanesti sanatos si sa te bucuri de tot ceea ce ai achizitionat.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
Cam radicale schimbarile tale Cataline...nici xenon in proiectoane nu-ti placea...
Sper sa ne vedem la BV Numai bine.http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Devine un mic cocalar de LCB
pentru ce ti-ai pus "zenon" la proiectoare? sa fi ca "toti".sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
Comment