nu conteaza ca sti sa manuiesti ciocanul..in rulmenti nu e indicat sa dai cu ciocanu ;)
B-15-fof
Collapse
X
-
Originally posted by cos_min_i View Postchiar asa boss? daca dai calculat folosind o bucsa este ca si cu presa... la dacii tot cu presa bagai rulmentu cand adunai bilele de prin nisip...
Sent from my Optimus 2X using Forum Runner
lasa-i bre. ca sunt satul de mecanici dinastia cu cartea in mana, nu e presa nu se face, nu e nu stiu ce scula... nu se face.
Scuze fofule de off.sigpic
Comment
-
ti`l dau , SanduGolanu
ACAUTOTOTAL, multumim , ne bucura sa auzim asta de la alte persoane cu diferite masini.
azi s`a mai umblat pe la izolatie si un montaj amortizoare la portbagaj.
mai am de facut podeaua, fetele de usi , bordul si panoul anti foc.
Comment
-
Cata daca tot te-ai apucat de treaba asta poate o sa ma injuri dar iti dau o idee ca tema de casa pentru ca ai cu cine sa te consulti si sa veniti cu ceva ideii la treaba asta: am observat ca la majoritatea masinilor pe aripa fata este prins un material izolant care seamana cu polistirenul, la noi cand deschizi usa din fata se vede prin aripa direct carenajul, daca sar putea baga un material( impermeabil dupa cum am studiat eu problema) pentru a reduce zgomotul provenit de la rulajul rotilor!
Spor la lucru in continuare si astept impresiile tale dupa ce o sa termini cu izolatul daca se merita sau nu!
Comment
-
Salut,ceva imbunatatiri dupa ce ai izolat tot interiorul cu Fonomin???vreau sa fac si eu acelasi lucru , dar nu stiu daca merita salut
Comment
Comment