B-15-fof

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• domnule catalin, ce ii faceti la masina aia, de e asa de frumoasa?
    tu masluiesti cumva pozele astea ca e prea ingrijita masinuta aia.
    Last edited by bogdan_1984; 17 June 2009, 22:50.
    sigpic

Comment

• nu le fac frate nimic...nu mi se par cine stie ce , noroc ca am pus`o la "linie" acuma, cu spira aia taiata...ca era avion.
      Ms NYT , mare domn !

Comment

• Auzi bre pai tu esti avion?eu cu jenica ce sa mai zic de pachetu "DRUMURI GRELE"a
        frumos la "LINIE"nu?hahaha

Comment

• fofule, chiar...cum o tii mereu asa curata??? oricum e una din cele mai reusite loganuri de pe lanoi....parerea mea....facuta cu mult gust si eleganta.....sa ai bafta de ea si la mai multi km.....
          Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• Mersi ma simpaticilor pt urari.
            Mario . exagerezi tata cu cele mai reusite logane , mai am de mancat pana ajung pe acolo.
            adaug o poza cu maciulia schimbata.
            provine de pe un golf 5

Comment

• firar mama ei de poza ca iar am uitat`o.
              Attached Files

Comment

• misto, misto, cred ca e chinuiala naibi sa vopsesti toate alea...!! da' mai scutura presu' ca da rau mizerie pe jos(glumeam)....

Comment

• acolo e "munca" unui dobitoc(prieten) care sa suit in msina fara sa se stearga umpic pe labe.
                  Chinu drq de acuma incepe..am niste planuri...da nu stiu cand le voi finaliza.

Comment

• imi place masina Fofule, tine-o tot asa...
                    http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• aoleu Felix , cum sa nu`ti placa , doar masina are componente din fostul BFF

Comment

• frumoasa masinuta :>

Comment

• Pentru moment am pus si eu plasa tantarilor la masca.
                          zic de moment pt ca schimb cu alceva , sper grila sport dacia.
                          mi`am "tunat" si claxonul , am pus o goarna veche adusa de tata de pe la un mosulet care era sofer pe tir.
                          Attached Files

Comment

• A iesit ff bine plasa, si da ff bine pe masina. Claxonul ala......este de mare exceptie, vezi sa cu claxonezi babe si mosnegi, ca s-ar putea sa ii ai pe constiinta!!
                            Bravo fof-ule, si spor in continuare la modificari!!

sigpic

Comment

• E senzatie sa mor ( sex )

Comment

• Ai renuntat sa mai pui difuzor de aer?Ar fi venit bine,oricum vopseste-i spoilerele.
                                sigpic
                                https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
                                http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google