au iesit super 'ochii de noapte',ce leduri ai folosit si unde ti le-ai schimbat?tre sa mi le schimb si eu si caut
B-15-fof
Collapse
X
-
si pozele cu prinderea sigurantelor si etrieri tiganiti.
mai repet o data cum am prins cuiele de la cleme.
am scos tampoanele originale , am am luat 4 saibe mari (gaura e destul de mare) ,am prins cuiele si reglat , dat gauri in capota , fixat si reglat iar cuiele sa vine perfect pe gauri fara atinge capota.
si clemele prinse in mici surubele direct in tabla
Comment
-
Am facut si o revizia la 52.000 km
schimba ulei , Motul 8100 X CESS 5W40
filtre(ulei si aer) , champion , toate de la daciaSHOP , foarte prompi.
mai am de schimbat placutele si astept 60.000km sa schimb radical pe la ea.
si cateva poze din weekend.
Comment
-
Pareri ceva dupa inlocuirea uleiului???? Am vazut ca toata lumea il lauda si ma bate gandul sa iau si eu la revizie. Ce i-ai facut mah de straluceste asa , te-ai bagat la polishat????In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
Mai dar ce joasa e . Cred ca te plimbi cu ea numai pe drumuri fara gropi, daca aveam suspensia asta nu cred ca mai ajungea Zambi mea intreaga pe la Galati la ce drumuri de cosmar sunt pe acolo prin jur. Si cu astea Eibach si tot mi-am atins putin spoilerul fata.
p.s. Oricum e superba dar pacat de drumurile astea ale noastre.
Apropo cat te-au costat toate filtrele ? Trebuie sa merg cu ea la revizia de 75 000. A iesit din garantie oricum deci ma pot duce cu marfa mea.Last edited by Christnacht; 6 April 2010, 16:07.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Pentru fiecare moft sa zic asa...facem cate un compromis...dupa ce lasam masinile asa....ne reconfiguram rutele...))) cautam drumurile cele mai bune ))sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
GMV , da , a disparut sunetul metalic din ture mari. asa straluceste ea , in fiecare vara primeste cate un polish.
Christnacht , asta e , fiecare cum ne descurcam , cum zice si matheo , sunt avantaje si dezavantaje.
da`le um pm baietilor de la daciashop si iti vor spune preturi.
Comment
Comment