mai exact de unde Cata ? ca si eu caut si nu prea gasesc..
B-15-fof
Collapse
X
-
Buna treaba Cata...dar fii atent...din ce vad eu in poze filtrul trebuia sa aiba in partea de jos,unde e clema aia,o garnitura...ti-a dat in pachet sau nu?daca nu,pune-i ceva acolo...purfix sau altceva ca sa nu iti scape aer...Attached FilesLast edited by Dragman; 19 April 2010, 19:15.sigpic
Comment
-
Originally posted by Tudor View Postcata, la cat timp se schimba filtru asta? ca ma tenteaza si pe mine sa ii pun
ontopic - bravo cata e util ai sa vezi, dar sa nu te sperii ca nu mai baga asa de tare aeroterma! parca e mai dozat aeru!
Comment
-
si io am unul montat de carbon de foarte mult timp, intradevar isi face treaba. din cind in cind l-am mai curatat cu presiune de aer. mentionez ca cel de carbon e vreo 55 ron si cel simplu vreo 25 ron, asta de la dealeru din oras....bafta...
a, si debitu la aeroterma scade..."Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
Pai io am dat pe al meu 75 de lei...o caruta de bani...ca doar dinasta se gasea,altceva n-am gasit...e original de clio 3 si modus.Ideea e sa ai ceva acolo care sa opreasca praful sa nu mai gasesti tarana pe bord ca pe strada...si apropos...trebuie sa il cam schimb si pe al meu ca are veo 10 000 si l-am suflat de multe ori.Dar clar nu mai dau atatia bani pe cel nou...
Este ca e naspa pozitia acolo Cata?parca esti la ginecolog,mai ales ca mi-am facut numai p...e pe maini de la plasticele alea.sigpic
Comment
Comment