B-15-fof

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• bravo a iesit frumos lucrareaapp ai cotiera ca a mea)misto si scaunele...tare si surioara ei mai mica )
    AdY_JmL_2015

Comment

• Originally posted by FANE_CLK View Post
      Bun
      cu tetierele de la scaunele vechi ce faci?
      Scaunele sunt momentan la mine ca am ramas fara
      sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Nice

Comment

• da , va multumesc .
          O sa va tin la curent despre lucrare.

Comment

• bai cata....masina asta rugineste de la atata spalat....
            app de scaune...zicea cineva mai sus ca scaunele astea a-r fi mai inalte decat celelalte?mie mi se pare ca is mai joase...acu uh stii...oricum,arata intr-un mare fel scaunele...sa te tine bine pe curbe iti doresc
            http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Banuiam eu ca o sa "tiganesti" macheta aia). Cum e cu jantele de pe Foafa dupa ce a iesit din service?
              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• asa masina curta nici un shoeroom nu vezi. cate kile de ceara ai pus pe ea? vopseaua arata ca noua, iar scaunele.......sunt un vis frumos. sunt si comfortabile?

Comment

• ce curata e
                  frumoasa foc

Comment

• Mersi florine ,am mai zis intr`un post , sunt aproape ca un scaun stock ridicat la maxim.
                    janta fata dreapta si spate stanga sunt umpic gazate..deh , mi`au facut lucrare buna si in timp rapid(4 zile) , trebuie sa fie ceva pe minus.
                    chiar nu era curata masina , ma prins ploaia aia mare prin oras

Comment

• ca si confort cum sunt scaunele?
                      sigpic Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.

Comment

• care e diferenta intre cele stock si astea fof-ule, sunt mai rigide, mai confortabile, pozitia e mai buna la volan, la viraje, da-ne si noua citeva detalii

Comment

• cand spui scaune sport e clar ca sunt mai rigide decat stock , da nu va imaginati ca sunt gen rally (ex. golan91 , dsign) .
                          Evali_daniel , o sa le vezi/simti cand ne vedem.

Am noutati despre lucrare , mai am de pus stikerele , acolo e o mare problema , dar sper s`o rezolv.
                          poze in curand.

Comment

• ok, abia astept sa fac o tura.....

Comment

• Frumoase rau scaunele Cata!!!!dar cel mai mult imi place macheta...ai tunarit-o!
                              sigpic

Comment

• da , mersi , problema e ca nu stiu cum fac stikerele de cupa , e masina scara mica si stikerele trebuie si mai mici.
                                inca sunt in idei.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google