B-15-fof

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cu un marker alb si cu multa atentie ?
    Cum ai vopsit macheta .. da niste detalii ..

Comment

• logane , poze sunt , cauta si vei gasii.
      cu markerul sa faci tu logan tau scara 1/1
      tot stikere pun si pe macheta.

Comment

• Cauta autocolant,abtibild ceva...si il tai cu bisturiul ca sa ai finete...
        sigpic

Comment

• Si la faruri daca poti sa le tai pe dinauntru si bagi 2 leduri din alea de la bricheta:>

Comment

• Originally posted by CataFOF View Post
            da , mersi , problema e ca nu stiu cum fac stikerele de cupa , e masina scara mica si stikerele trebuie si mai mici.
            inca sunt in idei.
            stikerele zic eu sa le faci albe :P...stiu ca iti place combinatia alb-rosu aproape la fel de mult ca si mie!!!
            astept sa vad rezultatul final cu maketa

Comment

• am zis clar ca va fi pe cat posibil identica cu scara 1/1.
              si clar vor fi albe stikerele
              SoSoRyNeL e scara 1/43 , prea mica pt artifici gen beculete si bling bling

Comment

• Cel mai puternic 1.6 8v in miniatura
                abia astept sa vad rezulatul

Comment

• Originally posted by CataFOF View Post
                  tot stikere pun si pe macheta.
                  asa ma gandeam si eu ca vei face, dar iti trebuie rabdare pana conturezi, iar apoi sa tai cu briceagul (de exemplu) cu atentie sa nu il bulesti. bafta si sa pui poze cu ea si surioara mai mare cand termini cu stikerele
                  sigpic
                  Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• a iesit supe aripa si portiera ! ... dar cred ca ai pus cam repede aceea duunga pe usa ?! ... sper sa nu ai surprize, daca vrei sa o dai jos ! ...bafta !
                    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• nu ar avea dece sa se dezlipeasca cu vopsea , dar mai stii ce feste imi joaca.

Comment

• Scaunele sunt bune. Au sustinerea care-i lipsea. Nu m-am dat cu ea, insa cred ca nu m-as mai tine de volan in curbe

Comment

• frumoase scaune..
                          sigpic http://www.loganclub.ro/forum/sm_01_uli-t17461p16.html

Comment

• mersi
                            azi in mare am terminat la macheta , mai am unele retusuri.
                            arata mai bine live decat in poze (aparat mediocru)
                            pe scurt : scazut garda la sol , gume talon mic , jante asemanatoare cu ale mele , o toba sport improvizata din mufa jack , scaune sport la fel ca ale mele , si chinuitoarele dungi care mau terminat psihic.
                            Attached Files

Comment

• Ma da i-ai pus pe toba.ti-a iesit bine.
                              AG 16 Y M A

Comment

• hopaaa... a intrat masina la apa? vezi daca o speli prea des?
                                A iesit misto macheta, poti sa spui ca nu ai pierdut timpul degeaba... e super
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google