B-15-fof

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• dati si voi un sfat.
    dupa cum stiti , cand am scos masina din service , am fost placut suprins ca au lucrat si repede si bine , dar acasa am constatat ca janta fata dreapta era gazata.
    am incercat la polish azi , mai multe tipuri si nimic.
    ceva idei concrete ?

Comment

• Diluant daca e subtire stratul. Eu asa am facut cand am dat cu negru astazi pe plase: mi-a ajuns pe bara si pe un tampon demachiant am pus diluant si usor am dat negrul jos. Asta daca ai lac pe jante...
      sigpic

Comment

• e strat de burbunele dalea de vopsea , sa vad ce rezolv in week .
        maine ma duc cu masina la doctor , sa ii fac o verificare cap coada la trenul de rulare , sa stiu ce am de schimbat. stiu doar ca am capete de bara si bielete de directie.

Comment

• Originally posted by CataFOF View Post
          dati si voi un sfat.
          dupa cum stiti , cand am scos masina din service , am fost placut suprins ca au lucrat si repede si bine , dar acasa am constatat ca janta fata dreapta era gazata.
          am incercat la polish azi , mai multe tipuri si nimic.
          ceva idei concrete ?
          acetona nu se ia vopseaua am aplicat eu pe usa tot asa era gazata nu se ia nici lacu'
          laureate 1.5l, albastru marin

Comment

• Cata,incearca si cu pasta abraziva...e un polish mai violent putin...poate merge.
            sigpic

Comment

• foarte frumos..
              sigpic http://www.loganclub.ro/forum/sm_01_uli-t17461p16.html

Comment

• marfa rau macheta ... la motorul machetei ai aceleasi modificari ca la FOF ?

Comment

• Originally posted by dodolorand View Post
                  foarte frumos..
                  frumos ce ? ca e o janta gazata ?
                  o sa incerc in week , cand am in plan sa polishez masina , se vede diferenta unde au vopsit si sa`i dau un luciu la toata masina.

Comment

• Trebuia sa pui si tu rezerva pe parea aia unde ai vopsito....erea mult mai sigur decat izolatia facuta de pregatitori,poate reusesti sa o scoti....acum depinde de cat lac ai pe janta.

Comment

• fofule,,am o intrebare,toba la macheta e stelco?ai fost la el sa iti faca traseul?

este super marfa machetuta,am vazut-o live aseara!

Comment

• A iesit bine FOF junior. Numarul de inmatriculare din ce l-ai facut la macheta?
                        sigpic
                        Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Masina merge tare bine. Imi place cum se tine pe roti. Pacat de cauciucurile alea ca de n-au scartait saracele...
                          Insa, pt cei din Bucuresti ca sa va dati seama: masina poate aborda curbele de la fantana centrala Unirii cu 80+ km/h.

Comment

• Logan 4 ever , mersi , facut si micsorat pe calculator , si tras la imprimanta pe autocolant.
                            Cezar , deci in afara de design sunt si utile scaunele

Comment

• foarte tare a iesit 'mini FOF'
                              my ride - still under construction

Comment

• urmeaza o grila ,,sport" , sau mi se pare mie?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google