Originally posted by al!n
View Post
B-15-fof
Collapse
X
-
http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
-
Dumnezeu nu doarme;)vezi ca nu i frumos sa faci misto de altii?!?mai ales fara motiv...in loc sa fii si tu om cu lumea tu o dai in arogante mereu...aiurea...eu sincer ti o spun nu ma bucur pentru raul altuia...fiecaruia dintre noi i se poate intampla...ca sa vezi ca sunt baiat...eu iti doresc sa ti repari masina cat mai repedenumai bine!AdY_JmL_2015
Comment
-
uite eu nu`mi doresc s`o repar cat mai repede , doresc s`o repar mai greu dar bine.
sti cum e vorba aia , ce`mi doresti tu mie sa ti se indeplineasca tie.
Potoliti`va cu vopseaua noua , nu se va observa , am vopseaua ok pe masina si cum un polish profi nu vor fi diferente de culoare.
Comment
-
Cata..mai ghinionist ca mine nu ai cum sa fi.)))..usurel si se rezolva..
Hai sa traiestisigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Bine ca sunteti sanatosi si scapati cu bine, inainte de toate.
Masina se repara. Eu as fi lasat-o asa , sa se vada ca e de cupaNo Stress !
http://www.youtube.com/watch?v=ozV_vWXZgZY
Comment
-
Mah, e bine ca ati scapat cu bine...ai casco...problema e rezolvata!
Comment
-
Originally posted by CataFOF View Post, da ,eram in probe....n`am fost acceptat
acum lasand gluma la o parte , pune si tu niste poze sa vedem .
Si io stau cu a mea stramba de o luna din cauza ca s-a eliberat o caprioara pe sosea )Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Sa fie FlorianYFL , multa sa fie.
Sibiane ,nu prea e rezolvata , ma pun aia de la omniasig sa platesc toate ratele pana la sfarsitul anului , ca cica asa e contract. si bani aia toti deodata nu erau prevazuti , doar fransiza , 50E.
Cristi , nu am cu ce sa fac poze momentan , o sa pun , poate fac pe la o intalneala de a nostra.
nu te gandii ca e rau , doar aripa spate e sifonata , in rest doar zgarieturi.
Comment
-
nasol Cata pt ce s-a intamplat ! ... multa bafta la reparatie ...sa iasa cat mai bine !
Comment
Comment