ne am mai impuns noi pe forum, da imi pare rau ..stiu cel mai bine ce inseamna masina lovita spor la reparatii
B-15-fof
Collapse
X
-
boxele sunt prinse direct in tabla , am izolat toata tabla aia acolo cum am si la usi.(rusine mie ca nu am pus poze)
in momentul actul sunt multumit cum se aude in masina , e destul pentru mine.(mersi canto).
Sdp , am si pompa de apa , in caz ca asta dupa masina prezinta urme de scursuri , o schimb.
da ma geo , e urat ca stai cu masina lovita pana alergi ba la casco cu dosar , ba la service ba nu stiu unde .
Comment
-
Daca tu astepti dupa o lucrare mici eu ce sa mai zic de a mea. Cred ca in 2-3 luni o sa fie gata.
Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
da , dar tu ti`am facut`o cu mana ta , de placere si pasiune , eu sunt nevoit.
am facut si distributia , mai urmeaza schimbul de ulei sambata.
ieri am ramas si fara talon , am fost oprit si controlat la gume , au zis ca nu sunt in conformitate cu legea.
trebuie acuma sa ma duc la RAR cu gume adecvate sa mi`o controleze aia , sa`mi puna stampila pe dovada de 15 zile si pe urma sa ma duc la udriste sa`mi ridic talonul.
cica doar trebuie sa platesc amenda din PV si constatarea la RAR , ca si ochii lor care constata tre` sa mance.
cu okazia asta poate pot sa`mi trec si gumele astea 195#50#15 in talon .
Comment
-
la 195.50.15 ai eroare de -7,32%. maxim eroarea trebuie sa fie de 3 %, deci dimensiunea asta cade din start. apoi intervine obisnuita expresie : mergeti la producator , luati o hartie in care sa va specifice ca nu modificati performantele masinii cu anvelopele pe care doriti sa le montati. eu iti urez bafta!
Comment
-
au luat frumusel talonul in mana , sau uitat la dimensiunile de acolo si pe urma ce scria pe anvelopele mele
da imi place ca a fost baiat finut si doar mia zis verbal de toba , ca cica "sa sti ca toba aia face urat rau" .
ma punea sa pun toba stock , eventual si catalizatorul.....
am facut programare la rar pentru luni , 90 lei constatarea si dureaza 15 min .
ma gandesc serios sa renunt la dungi , sa vad daca le dau jos acuma in viitorul apropiat sau in primavara.
am 2 motive , unul este ca sunt atractie turistica petru gabori si motivul 2 nu il divulg.
Comment
-
Asta e cu cap de creta ca ei nu prea "intelege" treburile astea.
Nasol sper sa o rezolvi si sa nu mai ai neplaceri alta data.
Oricum banuiesc ca unu a citit pe talon si cauciuc si altu ti-a scis procesul verbal nu ?
Unu stie sa citeasca si unu sa scrie.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
nasoala treaba...te-au ales din trafic sau ai gresit ceva de te-au oprit...?sper sa reusesti sa le treci in talon,si iti urez bafta!
eu am fost oprit acu 2 sapt de un nene politai cu passat,e sefu sefilor in MS si mi-a zis doar de folia fata,care am si dat-o jos,de gume nu a zis nimic(cu toate ca s-a invartit pe langa masina si a studiat-o) sau de toba...
oricum,bafta multa la RAR!http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
Comment