B-15-fof

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tm80mat

Originally posted by detail View Post
    Nu prea poti fara reomologare, am vorbit eu cu ITP-man-ul meu, s-a uitat in computerul de la RAR (un fel de Biblie cu toate masinile de pe glob), iar la Logan in afara de rotile pe 15 de la noi si cele de 14 de la export, nu exista nici o alta dimensiune de guma sau janta.
    Mi-a spus ca nu se poate decat cu omologare individuala a masinii...
    Bafta la RAR, in principiu daca esti de dimineata, o sa pierzi mai multa vreme pe la ghisee decat cu verificarea propriu-zisa...

Din cate stiu eu ....exista gume si jante mai mari de 15 omologate ! In Germania cei de la renault iti pot pune ori pe 16 ori pe 17 .....in functie de buzunarul tau si cu tot cu omologare ! Partea nasoala e ca atunci cand vii in romania si vrei sa re-omologhezi ce tio dat cei din ger .......nu poti( CA CEI DE LA RAR NU RECUNOSC OMOLOGARILE DE GERMANIA ) ! Si in momentul acela esti victima clara Soarecilor cu girofar !

Nasoala faza oricum ! numa bine CATA !
    sigpic

Comment

• o masina aproape stock , cred ca va imaginati din ce cauza.
      Attached Files

Comment

• da, urmeaza confruntarea cu RAR-ul....

Comment

• ai pus si cat sus?:-Ocu toba nu cred ca aveau treaba daca avea silenceru...dar nha,uh stii mai bine ce si cum.grila fata unde e?
          ps:arata urat tare asa
          bafta la itp si fa-o frumoasa.
          http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Ai pus si catalizatorul inapoi in caz ca li se trezeste vreo idee sau doar ai pus toba sa nu faca gura de zgomot?

Hai c-arata bine si-asa, zici ca e a mea mai demult, doar ca in alta combinatie de culori).
            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• nu , am fost oarecum obligat sa pun toba si farurile.
              am fost prima data si ma luat un inginer tare , ca sta masina pe rulmenti , ca ce`s farurile astea , ca ce e cu toba asta aici , ca sa dispara xenonul si culmea , dece am lumina alba la numarul spate. si sa ma multumesc cica ca nu ma luat si de scaune.
              din cauza un om bolnav , am trebuit sa schimb si sa alerg azi toata ziua.
              multumesc MirCip pentru faruri !
              nu , nu am pus catalizatorul.
              si a 2 oara a venit alt inginer , sa uitat doar la dimensiunea anvelopelor si a seria sasiu si ma pus sa platesc taxa si aia a fost....

Comment

• Bai frate astia nu's oameni zdraveni la cap... mai aveau sa te intrebe de ce nu ai capace la roti.

Bine ca ai rezolvat'o pana la urma...
                If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• bine ca s-a rezolvat Cata..cat despre inginerii aia...aia sunt comunisti invatati cu roti gogosari pe o 1310

Cele rele sa se spele..cele bune sa fie
                  sigpic
                  "BRABUS" STYLE

Comment

• daca ti-a luat talonul din cauza rotilor , doar rotile trebuie verificate , asa ca nu te lasa intimidat
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Inspectori de rahat ca sa zic pe romaneste. Bine ca ai rezolvat FOF-ule, acum treci si fa masina aia calumea ca zici ca este din razboiul stelelor )
                      Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Multi de acolo nu sunt ingineri asa se intituleaza ei da daca ii cauti au si ei termata scoala profesionala auto.

Asa ca "lasa-ti, lasa-ti..."
                        sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• cazanele cu numar de bulgaria si fara tobe de esapament nu mai sunt oprite
                          From Miami 2 Ibiza
                          Voucher
                          http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

• Naspa moment...cu dungile nu prea aveau treaba,nu au cum sa te dea la intors,ca nu zice nicaieri ca nu ai voie.Dar cum ai zis si tu,parca ii atrage,si cand te opresc mai vad si un far,mai vad si o janta,mai vad si o toba si uite asa isi bat joc de lume.
                            Am ramas placut surprins ca nu au ramas urme de la dungile de pe capota,plafon,portbagaj...adica asa pare.Am dreptate?
                            Iar lateralele,eu zic sa le lasi,evidentiaza foarte mult pozitiv masina.
                            Chiar imi pare rau pentru tine,dar,treci si peste asta,o sa vezi.

Comment

• Originally posted by Cristi_Xp View Post
                              daca ti-a luat talonul din cauza rotilor , doar rotile trebuie verificate , asa ca nu te lasa intimidat
                              eu te cred ma Cristi , da ce puteam eu face , am incercat s`o rezolv altfel , parca`l fu%££"m in c&R asa facea , cica sa`mi anuleze ITP-ul.
                              acuma astept sa ma sune baieti de la service sa repar masina si pe urma vedem.
                              cert e sigur , toba stock va ramane pana la primavara(are cineva un tips? ), la fel si dungile laterale.
                              cataline , pe capota fata am ramas ceva zgarieturi unde era marginea la colant.
                              la capota spate la fel , niste matuieli ca nu am avut rabdare si am frecat apasat prea mult.
                              oricum nu prea ma intereseaza ca sa zgariat pentru ca am niste ganduri de mos craciun.
                              pe plafon nu e nici o urma.
                              Last edited by CataFOF; 27 September 2010, 23:26.

Comment

• cu placere cata , pacat ca ai avut toata ziua de alergat...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google