te-ai facut stok cand ma pregateam sa te provoc inainte sa dea frigul!
B-15-fof
Collapse
X
-
Mah...dar dai de cate unul zelos de iti vine sa-i tragi una direct un mufa!!!
Acuma..mnah..asta e!!!
Ia zi mai bine...ce ne pregatesti?
Comment
-
ma cosmine , lasa`ma ca numai de provocari nu`mi arde acuma.
nu pregatesc nimic , astept sa`mi mai vina bara fata si sa intre la reparat.
iaute 2 poze cu o masina , nascar nu alta...
ma intreb daca dungile continua si pe sub masina....
Comment
-
Comment
-
asa arata masina in momentul actual.
restul pe viitor.
Comment
-
ai incercat ceva comision?
un prieten de-al meu a fost prins cu jentile prin pitesti (le are ca ale mele numai k sunt fake-uri) si apoi a trecut folie fata, folie capota, folia de sus de pe parbriz, etc. ia luat certificatul si amenda. la rar tot asa ala cu gura mare ca ce tupeu avem sa mergem cu o astfel de masina de parcam fi avut caruta tunata si a zis sa dam tot jos dar noi am dat decat folia fata si un comision de 50 ron si pana la urma ne-a lasat.
apropo stie cineva cam cat este amenda pentru nepurtare de acte? k nici nu le mai tin la mine numai sa nu dau ochi cu cei de la rar
bafta in continuare
Comment
-
cristi_timidu , am incercat si cu "comision" si cu ce iti trece prin cap , am prins un agent prea zelos.
cum iti explici ca dupa ce mi`am pus tot stock a venit alt agent sa uitat doar la dimensiunea gumelor si seria sasiu , atat !
Da Razvane , e umpic infundata acolo , nici acuma nu stiu cauza , probabil vreun scuterist/biciclist , alceva nu`mi explic.
am zis ca asa arata actual , restul pe viitorLast edited by CataFOF; 8 October 2010, 18:32.
Comment
Comment