B-15-fof

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• salut fof,
    ai gasit tips pt evacuare pana la urma ?
    From Miami 2 Ibiza
    Voucher
    http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

• da , am rezolvat momentan.
      am primit unul , curatat si vopsit in negru (ideea lu` Cristi Streulea)

Comment

• Originally posted by CataFOF View Post
        da , am rezolvat momentan.
        am primit unul , curatat si vopsit in negru (ideea lu` Cristi Streulea)
        postezi si tu cateva poze ?
        as vrea sa imi cumpar si eu un tips dar nu vreau model care sa se vada ceva de genu : teava in teava
        From Miami 2 Ibiza
        Voucher
        http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

• pai skyboy ca sa nu ai efectul de teava in teava eu iti recomand sa tai cam 7-10 cm din teava tobei finale si apoi sa pui tipsul si nu o sa mai ai efectul acela, eu asa am procedat.
          sigpic
          The MVP

Comment

• Azi Fof-eata..s-a transformat in jeep
            ..pregatirile de iarna..deh..
            Attached Files
            sigpic
            "BRABUS" STYLE

Comment

• Frumos asa,parca mai imi scade rusinea cand toata lumea imi zice ca sunt cocotat
              CataFOF - Murdare jante mai ai ...nu le meriti )
              Sunt curios ce se mai aude cu tipsul ala!

Comment

• mama...cata jeep`u

Comment

• acuma pch nu mai e singur , la care ii incape capu intre roata si aripa

Comment

• tie iti incape , sa`ti strivesc creierul de manelar rascolit.
                    tipsu` este la locul lui.
                    urmeaza sa montez si gumele si gata pachetul drumuri grele.

Comment

• am mai descoperit azi unul din multimea de greieri din masina.
                      la viraj stanga umpic mai tare , loveste stalpul din dreapta in mecanismul de centura (in interior) , am lovit si cu mana acolo si seamana sunetele intre ele.
                      la bord mai am ceva greierasi dar sper sa`i rezolv la primavara cand voi da bordu` jos , poate colegii care au mai facut operatia ma vor ajuta cu sfaturi macar.
                      de cand am toba stock am impresia ca ma lasa un rulment , sau poate este zgomotul de la anvelope.
                      cum fac sa aflu daca am rulment bulit ? ridic roata si invart de ea ? ce metode mai sunt ?

Comment

• daca demontezi bordul ma anunti Fof, il desfac cu ochii inchisi....

Comment

• Vezi sa nu ai pietricele in cauciucuri;mereu intra mai ales daca ai canalele mai mari...cine stie?

Comment

• Originally posted by CataFOF View Post
                            cum fac sa aflu daca am rulment bulit ? ridic roata si invart de ea ? ce metode mai sunt ?
                            Invarti roata si daca huruie ala e...trebuie schimbat
                            sigpic

Comment

• cataline chiar asa afon ma crezi de nu stiu sa diferentiez un zgomot de prietricele .
                              poate e doar placebo , de la zdranganeala tobei acuma cu cea stock mi se pare ca aud orice.

Comment

• Mergi un 60 + km/h si scoate-o pe liber si in timpul asta sa franezi usureanu' asa. Daca ai vreo huruiala la viteza si zgomotul scade odata cu viteza atunci 100% este vre-un rulment.
                                4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google