B-15-fof

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• FOF - statisfactie totala
    sigpic

Comment

• Ai folosit arcurile stock ca sa o ridici ?

Comment

• are 3 seturi de arcuri, tu ce crezi?
        sigpic

Comment

• o idee pentru actuator... eu am folosit 2... unu din telecomanda si unul din buton din masina... alimentate separat (am pus 2 ca am patit sa am probleme cu unu si am demontat masina sa deschid portbagaju )
          Attached Files
          "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• asta mai intrebam si eu undeva (sincer, nu mai stiu unde), daca ti se strica actuatorul sau ceva din sistemul de deschidere, ce faci daca ai neeaparata nevoie la portbagaj, buna ideea cu doua actuatoare
            sigpic

Comment

• dupa ce patesti ca mine stai si te gandesti cum sa faci sa nu mai patesti ... eu m-am ars si cu cheile in ea ... departe de casa ...

Comment

• Hmm...foarte tare butonu cu deschidere pt portbagaj si pt usa de la rezervor
                o intrebare ..de unde l-ai luat ?
                My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• din brasov... de la un magazin ce incepe cu me... si se termina cu ...lania... si a fost 17 lei... e de cielo... dar cred ca se gaseste mai peste tot unde nu iti cere talonu sa iti caute piesa sau daca dai de un vanzator amabil care are timp sa caute in pc...

Comment

• off:nu mai sticati ma topic-ul omului mergeti pe cafenea sau pe my-ride-urile voastre unde v-ati facut modificarile .... ce ar fii sa vb si MCD-ul de axa lui pe topicul lu' razvan amza ?

on: la multi ani fofule ,un an cat mai bun si multi km fara probleme iti doresc
                    Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

• Cred ca are arcuri de off-road de a ridicat-o asa mult )

Comment

• buna ideie felicitari ptr.munca depusa
                        sigpic http://www.loganclub.ro/forum/sm_01_uli-t17461p16.html

Comment

• E normal sa para 4x4 dupa ce toata lumea s-a obisnuit cu ea lasata
                          In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                          sigpic

Comment

• are rabdare,ca sa schimbe arcurile de atatea ori pe an...felicitarile mele ,pentru munca depusa ,,,,

Comment

• ce rabdare ca se schimba repede..noi cel putin ne am specializat, schimbam cate doua seturi de o data ) asta sa fie problema..si dup aia 9 luni pe an nu mergi cu barca pe valuri
                              sigpic

Comment

• Maxim 3 ore iti trebuie sa schimbi arcurile si sa repozitionezi bucsele ( asta include si pauzele de caterinca )
                                sigpic
                                "BRABUS" STYLE

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google