stropitorile sunt pt dacia logan sau sunt luate de pe alta masina ?
B-15-fof
Collapse
X
-
-
sal..ai de gand sa cari ceva cu masina de pui chestiile alea sus pe masina???sau asa de frumusete...parerea mea ca, daca le pui de frumusete nu isi au rostu...
Comment
-
fix de frumusete le-a pus ! ... scrie si mai sus putin !
Comment
-
Originally posted by CataFOF View Postsunt din afara aduse ,fara adaptari.
Originally posted by icstrem_no1 View Postcate discutii in contradictoriu cu stropitoarele astea doamne))
Marius , fratele meu , tu chiar nu te obosesti sa citeste DOAR cateva posturi mai sus pe aceasi pagina ?! ai fi aflat destule....
multi vad , putini pricep.
Comment
-
duzele le`am vandut , nu`mi convenea ca imi stropea aproape toata capota , duzele la logan sunt prost pozitionate aproape de mijlocul capotei , am ramas cu cele stock.
ieri am achizitionat si suportul de bicicleta , azi am montat toate barele si facut o proba sa vedem cum se comporta.
pentru prindere am niste curelese sensibile , dar pentru siguranta mea o sa mai cumpar niste chingi pe criket , dar cele micute ,stie cineva pe unde gasesc ?
Comment
-
Originally posted by FastFurious View PostAi autorizatie pentru transport agabaritic???
sa fiu oprit ca am bicicleta pe plafon , ar fi culmea
Originally posted by iulian_may View Postcategoric cadrul este mai bun ca mali asa cred eu. si mult mai usor. mx - 2 pentru mine a fost si va ramane o frana eficienta si usor de reglat. hidraulic fata ... nu am avut incredere si nici nu o sa mai am (defectul meu probabil). furca trebuie schimbata.
furca e buna , lucreaza ok , nu are joc , pe viitor poate o schimb.
Merci mary.bia66 !
Comment
Comment