B-15-fof

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• stropitorile sunt pt dacia logan sau sunt luate de pe alta masina ?
    From Miami 2 Ibiza
    Voucher
    http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

• cate discutii in contradictoriu cu stropitoarele astea doamne))
      AdY_JmL_2015

Comment

• sal..ai de gand sa cari ceva cu masina de pui chestiile alea sus pe masina???sau asa de frumusete...parerea mea ca, daca le pui de frumusete nu isi au rostu...
        http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• fix de frumusete le-a pus ! ... scrie si mai sus putin !
          Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Originally posted by CataFOF View Post
            sunt din afara aduse ,fara adaptari.
            am scris si mai sus Skyboy , nu sunt pt o masina anume , sunt universale .

Originally posted by icstrem_no1 View Post
            cate discutii in contradictoriu cu stropitoarele astea doamne))
            e , vezi cum e sa intrii pe un ride si sa vezi/citesti multe discutii aiurea pentru niste nulitati ????

Marius , fratele meu , tu chiar nu te obosesti sa citeste DOAR cateva posturi mai sus pe aceasi pagina ?! ai fi aflat destule....
            multi vad , putini pricep.

Comment

• duzele le`am vandut , nu`mi convenea ca imi stropea aproape toata capota , duzele la logan sunt prost pozitionate aproape de mijlocul capotei , am ramas cu cele stock.
              ieri am achizitionat si suportul de bicicleta , azi am montat toate barele si facut o proba sa vedem cum se comporta.
              pentru prindere am niste curelese sensibile , dar pentru siguranta mea o sa mai cumpar niste chingi pe criket , dar cele micute ,stie cineva pe unde gasesc ?
              Attached Files

Comment

• pipa+ghidon holzfeller, cadru mali m2=?, furca DJ=?, hayes mx2 sau 4?, alivio, da bomb?

Comment

• cadru magellan polarX , furca rst launch , frana fata hayes mx2 si spate tecktro.
                  oricum , imi caut frana pe fata hidraulica si ce am acuma pe fata , mut pe spate.

Comment

• Ai autorizatie pentru transport agabaritic???
                    sigpicFast&Furious
                    Team CSR
                    Logan Club CLUJ

Comment

• ai facut si loganelu jeep )

Comment

• categoric cadrul este mai bun ca mali asa cred eu. si mult mai usor. mx - 2 pentru mine a fost si va ramane o frana eficienta si usor de reglat. hidraulic fata ... nu am avut incredere si nici nu o sa mai am (defectul meu probabil). furca trebuie schimbata.

Comment

• Ce v-am spus eu ca e pentru bicicleta , pasionat de traseu montan , bravo domnul arata bine.
                          sigpicTransport marfa !

Comment

• Originally posted by FastFurious View Post
                            Ai autorizatie pentru transport agabaritic???
                            masa maxim autorizata parca este de 500kg am impresia.
                            sa fiu oprit ca am bicicleta pe plafon , ar fi culmea
                            Originally posted by iulian_may View Post
                            categoric cadrul este mai bun ca mali asa cred eu. si mult mai usor. mx - 2 pentru mine a fost si va ramane o frana eficienta si usor de reglat. hidraulic fata ... nu am avut incredere si nici nu o sa mai am (defectul meu probabil). furca trebuie schimbata.
                            nu ai incredere pt ca nu ai testat , cursa usoara la maneta , usor de intretinut , forta mai mare la franare si cel mai important , lucreaza amandoua placutele pe disc , fata de mecanica , care doar placuta exterioara lucreaza.
                            furca e buna , lucreaza ok , nu are joc , pe viitor poate o schimb.

Merci mary.bia66 !

Comment

• masina in week a primit un buton cu impuls original , pentru pasager.
                              multumesc pe aceasta cale lui Eu4yeas !

Comment

• ceva noutati cata ...? ceva de vreo 5.4 kg bucata? sau am auzit eu gresit?
                                0.9 tce SL plus

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google