B-15-fof

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• asa...mie imi place si bara astacum o ai tu

Comment

• Foafo, vezi bine ca daca aveai distantiere, atingeai jantele. Deci nu mai pune )

Hai da-i cu refresh la bara fata sa nu o mai tai asa aiurea!
      sigpic

Comment

• oricum le`am atins ,se vede si in poze...

Comment

• naspa fof bn ca nus usile lovite si ca sunteti intregi bafta la reparatii
          vopsitorie preturi bune

Comment

• Imi pare rau pentru incident dar cum au mai spus si colegii bine ca nu ai patit tu nimic asta e cel mai important masina se va repara.Bafta!!!
            sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Eu zic ca ai scapat bine,se putea si mai rau,nu-s asa mari indoiturile.Multa bafta la reparatii si mai mare grija la talpa.

Comment

• stiri noi
                am fost ieri la hyundai tiriac sa bag masina in service , au facut comanda de piese (bara fata spate si aripa fata) si ma suna cand ajung.
                intre timp mi`am achizitionat distributia si schimbul de ulei cu filtrele aferente.
                ulei motul , curea contitech si rola SNR.
                am facut rost si de boxe(MTX) pentru spate.
                atesez si 2-3 poze pentru aceia de se bucura la raul altuia.
                Attached Files

Comment

• Vad ca te-ai apucat serios de treaba
                  In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                  sigpic

Comment

• Repara aia de la Hyundai si Loganuri?...acum 2 ani cand am fost sa-mi repar si eu o mica indoitura n-au vrut ai dreaq cu toate ca aveam ceva pile (tot acolo langa Romexpo)...bine, nici nu era criza pe atunci
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• au contract cu omniasig , nu aveau cum sa zica nu.
                      daia cred ca si dureaza o saptamana sa vina piesele.

Comment

• E clar ca si-au schimbat politica...mie mi-au invocat motivul ca au camere de luat vederi si ca nu repara alte marci in afara de Hyundai...oricum repara ok. Am un prieten cu Hyundai si a reparat-o la ei de 2 ori (tinichigerie-vopsitorie). Sper sa nu-si dea in petec la tine.
                        Last edited by darksid3; 23 September 2010, 14:28.
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• cine se bucura de raul tau ? :| lasa frate, masina se repara, trebuie doar bani , bine ca esti tu sanatos ;)

in alta ordine de idei, cum ai prins boxele? ai inele mdf? ca direct in tabla nu cred cu surubelele alea asa mici
                          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• suruburile sunt direct in tabla - insa intre boxa si tabla se mai afla un strat de izolatie - dar alea 4 suruburi sa stii ca sunt de ajuns - bafta cu difuzoarele si sa te bucuri de ele.
                            B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

• spor la treaba cata..si rezultatele sa fie bune;)
                              http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

• Lasa Cata ca tabla se indreapta bine ca sunteti voi bine.

Vad ca vrei sa faci treaba buna ai luat si pompa de apa tot. Ai luat si antigel ?
                                sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google