asa...mie imi place si bara astacum o ai tu
B-15-fof
Collapse
X
-
Imi pare rau pentru incident dar cum au mai spus si colegii bine ca nu ai patit tu nimic asta e cel mai important masina se va repara.Bafta!!!
Comment
-
stiri noi
am fost ieri la hyundai tiriac sa bag masina in service , au facut comanda de piese (bara fata spate si aripa fata) si ma suna cand ajung.
intre timp mi`am achizitionat distributia si schimbul de ulei cu filtrele aferente.
ulei motul , curea contitech si rola SNR.
am facut rost si de boxe(MTX) pentru spate.
atesez si 2-3 poze pentru aceia de se bucura la raul altuia.
Comment
-
Repara aia de la Hyundai si Loganuri?...acum 2 ani cand am fost sa-mi repar si eu o mica indoitura n-au vrut ai dreaq cu toate ca aveam ceva pile (tot acolo langa Romexpo)...bine, nici nu era criza pe atunciIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
E clar ca si-au schimbat politica...mie mi-au invocat motivul ca au camere de luat vederi si ca nu repara alte marci in afara de Hyundai...oricum repara ok. Am un prieten cu Hyundai si a reparat-o la ei de 2 ori (tinichigerie-vopsitorie). Sper sa nu-si dea in petec la tine.Last edited by darksid3; 23 September 2010, 14:28.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
cine se bucura de raul tau ? :| lasa frate, masina se repara, trebuie doar bani , bine ca esti tu sanatos ;)
in alta ordine de idei, cum ai prins boxele? ai inele mdf? ca direct in tabla nu cred cu surubelele alea asa mici" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
suruburile sunt direct in tabla - insa intre boxa si tabla se mai afla un strat de izolatie - dar alea 4 suruburi sa stii ca sunt de ajuns - bafta cu difuzoarele si sa te bucuri de ele.
Comment
-
spor la treaba cata..si rezultatele sa fie bune;)
Comment
Comment